Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Concertul Lady Gaga din București: Pregătirile, pe ultima sută de metri. Un fan costumat în robot a încercat să intre în hotelul artistei (VIDEO)

Concertul Lady Gaga din București: Pregătirile, pe ultima sută de metri. Un fan costumat în robot a încercat să intre în hotelul artistei (VIDEO)

Lady Gaga urmează să concerteze în București peste câteva ore, iar pregătirile sunt în toi.

Cântăreața este însoţită de o echipă formată din peste 200 de oameni, 50 de camioane şi TIR-uri. De altfel, primele autotrenuri au ajuns în ţară încă de vineri, , când a început şi construcţia amplasată în Piaţa Constituţiei, unde va cânta artista.

Câțiva zeci de fani s-au strâns miercuri în fața hotelului Athene Palace unde este cazată artista pentru a o aștepta, iar câțiva au reușit să obțină și autigrafe. Miercuri seră, un fan a încercat să vorbească și el cu Gaga, și chiar s-a îmbrăcat în robot, sperând să-i atragă atenția cu ținuta sa.

Lady Gaga va susţine concertul pe o scenă de proproţii cu ascpect gotic şi care va avea o anvergură de 150 de metri , înaltă de circa 25 de metri şi va fi va fi dotată cu o pasarelă lungă de 120 de metri. garderoba folosită de Gaga este una dintre cele mai mari recuzite folosite în România de un artist.

În zona Pieţei Constituţiei mai multe străzi au fost închise pentru concertul de azi. Traficul rămâne restricționat până duminică.

În așteptarea concertului Lady Gaga
Embed:

Citeşte mai multe despre:   concert,   Lady Gaga,   Piata Constitutiei,   robot,   hotel