Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Concertul Lady Gaga se mută în Piața Constituției, după ce inițial a fost programat pe Național Arena

Concertul Lady Gaga se mută în Piața Constituției, după ce inițial a fost programat pe Național Arena

Concertul Lady Gaga, ce urma să aibă loc pe 16 august, s-a mutat de pe Arena Națională în Piața Constituției. Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, deoarece pregătirea producției necesită mult mai mult timp decât s-a estimat inițial, astfel că meciul dintre FC Dinamo și FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert, ar fi fost afectat, au explicat organizatorii.

Set-up-ul evenimentului va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională, şi renumerotate corespunzător. Se vor păstra categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai apoape de scenă, având o vizibilitate optimă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări, conform MyTicket.ro.

Însă prin schimbarea locației se va pune în vânzare o nouă categorie de bilete, “Gazon C”. Este vorba de locuri în picioare, care vor fi puse în vânzare marți și vor putea fi achiziționate până vineri, 6 august la prețul de 70 de lei, până pe 15 august cu 90 de lei și în ziua evenimentului, la intrare, cu 110 lei.

Show-ul lady Gaga din Capitală este parte a turnului “The Born This Way Ball.”

Citeşte mai multe despre:   Lady Gaga,   concert,   Piata Constitutiei,   National Arena,   bilet