Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Concertul Roger Waters a fost un succes: Peste 50.000 de fani au asistat la spectacol (VIDEO)

Concertul Roger Waters a fost un succes: Peste 50.000 de fani au asistat la spectacol (VIDEO)

Spectacolul a fost perfect. Nu acelaşi lucru se poate spune însă, despre ce s-a întâmplat înainte şi după concertul lui Roger Waters. Dacă traficul a fost sufocat ore în şir înainte ca fondatorul legendarei trupe Pink Floyd să urce pe scenă, după eveniment Piaţa Constituţiei arăta ca după război. Peste tot se puteau vedea sticle de apă, cartoane cu mâncare şi o sumedenie de alte deşeuri.

Cu toate acestea, fanii lui Roger Waters au fost fericiţi de prestaţia artistului, iar printre ei s-a numărat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Mii de oameni au ieşit încântaţi de la concertul lui Roger Waters. La concert au participat peste 50.000 de persoane.

„Cel mai fabulos concert care a fost vreodată în România și nimeni în lume nu cred că mai poate face ceva comparabil”, a declarat un fan.

Dacă spectacolul s-a încheiat însă, în urmă au rămas gunoaiele. Spectacolul a creat probleme şi în timpul zilei. Zeci de şoferi au avut probleme în traficul restricţionat din cauza concertului.

Tot înainte de concert, preşedintele Camerei Deputaţilor s-a întâlnit cu Roger Waters.

„Urarea mea pentru întreaga lume este să ne înţelegem cât mai bine între noi, să cooperăm, iar viaţa să fie mai fericită pentru toată lumea”, a spus Waters.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat, de altfel, că este un fan al lui Roger Waters.

"Acesta este un gest simbolic pentru a dărma ultima barieră dintre Palatul Parlamentului României şi locuitorii României. Şi îi mulţumim lui domnul Waters pentru această vizită, a făcut un show extraordinar, eu sunt un fan, suntem născuţi în aceeaşi zodie”, a declarat Valeriu Zgonea.

Ideea dărâmării zidului din jurul Parlamentului a născut deja primele discuţii. În timp ce unii parlamentari susţin această idee şi consideră că prin dărâmarea zidului, toţi bucureştenii s-ar putea bucura de esplanada din faţa Palatul Parlamentului, alţi aleşi fac opoziţie şi nu cred într-un astfel de proiect.

Zeci de mii de fani la concertul lui Roger Waters
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Valeriu Zgonea