Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Conflictul dintre Matteo și Connect-R s-ar putea reaprinde: "Nu am luat bani ca să renunț la drepturile piesei" (VIDEO)

Conflictul dintre Matteo și Connect-R s-ar putea reaprinde: "Nu am luat bani ca să renunț la drepturile piesei" (VIDEO)

Războiul dintre Matteo si Connect-R ar putea să se reaprindă. "Nu am luat bani ca să renunț la drepturile pentru 'Mai du-te-n inima mea', susține cu tărie Matteo, cel care l-a acuzat pe Connect-R că i-ar fi furat titlul piesei.

Deși sunt prieteni din copilărie, piesa cu pricina a pus la îndoială relația dintre cei doi.

Gurile rele spun că Matteo, pentru a pune capăt scandalului cu solistul Connect-R, ar fi acceptat o sumă de bani să renunțe la drepturile melodiei "Mai du-te-n inima mea". Nimic mai fals, spune Matteo.

"M-a sunat un prieten și mi-a spus că a citit într-un ziar că eu am luat bani ca să renunț la drepturile pentru 'Mai du-te-n inima mea'. Scriu aici: este complet fals!!! Nu am luat niciun ban și nu există nimic pe lumea asta care să mă facă să mă vând la modul asta și să mă prestez la genul ăsta de meschinării. Sunt șocat că cineva a putut să inventeze așa ceva”, a declarat Matteo.

Chiar dacă cei doi au declarat că au îngropat securea razboiului și au stabilit că sunt în continuare prieteni, dar noua declarație a lui Matteo pare să contrazică acestă prietenie.

"Concluzia mea este: aveți grijă cui împărtășiți planurile, pentru că văd că e din ce în ce mai greu să găsești prieteni. Și este adevărat 100%, oricât de clișeistic sună!", a subliniat el.

Conflictul a început in luna martie a acestui an atunci când Matteo a lansat primele acuzații de furt la adresa lui Connect-R. Acesta i-ar fi furat titlul piesei pe care Metteo intenționa să o lanseze vara aceasta după ce au stat la povești ca între pieteni.

Conflictul dintre Matteo și Connect-R s-ar putea reaprinde
Embed:

Citeşte mai multe despre:   conflict,   bani