Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Contratenorii au talent: Puştiul Narcis Iustin Ianău, încurajat de "rivalul" Florin Ouatu

Contratenorii au talent: Puştiul Narcis Iustin Ianău, încurajat de "rivalul" Florin Ouatu

De la apariţia în emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV, puştiul de 15 ani Narcis Iustin Ianău este asaltat de fani. Pe pagina de Facebook are deja peste 5.000 de prieteni, pe internet au apărut nenumărate site-uri dedicate lui, într-un cuvânt, peste noapte a devenit o veritabilă vedetă naţională.

E lesne de înţeles de ce prestaţia sa din emisiune a emoţionat atât de multă lume. Iustin are o voce extraordinară de contratenor, lucru rar întâlnit chiar şi pe plan internaţional.

Puţină lume ştie însă că România mai are un contratenor de excepţie. Îl cheamă Florin Ouatu, a studiat la Conservatorul din Milano şi este cunoscut în întreaga lume. Ouatu a declarat pentru Gândul că "în România nu există tradiţie şi nici partituri pentru contratenori. Din fericire, se pot descărca piese de pe internet."


Narcis Iustin Ianău - O mio babbino caro

 
Despre puştiul din Bacău "rivalul" Florin Ouatu spune că are talent, "dar trebuie văzut cine va modela acest material." Ouatu chiar sugerează că ar putea cânta la un moment dat alături de Narcis, dar că deocamdată tânărul trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Florin Ouatu, contratenorul României

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Milano,   Stiri Bacau