Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Copil alb cu păr blond care nu suferă de albinism, născut din părinţi africani (FOTO)

Copil alb cu păr blond care nu suferă de albinism, născut din părinţi africani (FOTO)

Doi părinţi africani au rămas şocaţi atunci când fiul lor s-a născut cu piele albă şi cu păr blond, ba mai mult tatăl copilului chiar şi-a pus întrebarea dacă bebeluşul chiar este copilul lui, relatează Daily Mail.

“Eram uimit şi nu mai puteam să vorbesc. Îi vedeam pe medici cum se uitau unii la alţii, gândindu-se că bebeluşul ar putea să nu fie al meu”, a spus tatăl copilului, Francis Tshibangu.

Micuţul Daniel, care are 11 săptămâni, are o uşoară mutaţie genetică, dar nu suferă de albinism. El este perfect sănătos.

Cuplul mai are un băiat de doi ani, Seth, ale cărui trăsături reflectă originea africană.

“Apoi eu şi soţia mea ne-am uitat unul la celălalt şi am ştiut că este al meu copilul. Avem o relaţie de trei ani şi nu s-a pus niciodată problema infidelităţii, dar văzându-i pielea albă am fost foarte suprins”, a continuat tatăl, originar din Congo.

Fericiţii părinţi consideră că Daniel este miracolul lor, şi deşi au fost şocaţi de pielea lui albă, se simt binecuvântaţi.Mama bebeluşului,în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că a fost la rândul ei şocată atunci când l-a văzut pe cel mic: “Expresiile medicilor şi alte asistentelor au spus totul. Toată lumea se întreba de ce am un copil alb”.

Tatăl copilului, care locuia în Marea Britanie de 10 ani, şi-a întâlnit soţia într-o vizită în congo, din 2007. S-au căsătorit un an mai târziu şi s-au stabilit lângă Loughborough. Arlette a studiat medicina în Africa şi speră să practice meseria în Marea Britanie.

Cuplul ia în considerare faptul că Daniel ar putea avea o genă de-a stră-stră-stră-bunica mamei sale, care ar fi dar de asemenea naştere unui copil alb, dar având în vedere că sunt şase generaţii de atunci, cei doi părinţi nu pot ştii cu siguranţă acest lucru.

 
 
 
Loading...