Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Corina Chiriac, DE NERECUNOSCUT: Vrea să se retragă la mănăstire! Detalii incredibile despre CONVERTIREA îndrăgitei artiste (FOTO)

Corina Chiriac, DE NERECUNOSCUT: Vrea să se retragă la mănăstire! Detalii incredibile despre CONVERTIREA îndrăgitei artiste (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 13 Mar 2019, 09:20
Monden

Marea doamnă a cântecului românesc, Corina Chiriac, a trăit şi a iubit cu pasiune, dar puţini ştiu că este foarte aproape de biserică și Dumnezeu. Ea s-a întors la credință în 1983, în timpul unui turneu în Israel, când s-a vindecat de o răceală, scrie Click.
ULUITOR! IMAGINI BOMBĂ CU AVEREA SECRETĂ A STELEI POPESCU! FIICA VITREGĂ ȘI-A FĂCUT CRUCE CÂND A AFLAT! E UIMITOR (GALERIE FOTO)

“Aveam la ora aceea o atitudine indiferentă faţă de credinţă şi faţă de bunul Dumnezeu”, spune artista, care avea însă, să-şi schimbe radical atitudinea. În timp ce se afla la cumpărături, în bazar, solista nu ştia că acele străduţe însemnau Via Dolorosa, locurile pe unde a călcat Iisus în drum spre răstignire. Corina a avut senzaţia că trăieşte acele vremuri şi s-a descălţat instant. A făcut pe jos drumul crucii, până la mormântul sfânt, iar a doua zi s-a vindecat brusc de răceală.


PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A DEZVĂLUIT CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! ASTA DA SURPRIZĂ (GALERIE FOTO)

”Nu era o viziune, ci mai degrabă o convingere interioară că asist la convoiul care îl duce pe Iisus la locul răstignirii”, a mai povestit ea. De atunci, Corina a păstrat o relaţie strânsă cu Dumnezeu. Despre experienţa ei de la Ierusalim, Corina a povestit şi în cartea ei ”Căutând iubirea”, lansată în 2006, când a ajuns pentru a doua oară la locurile sfinte. Într-un moment de cumpănă, în urmă cu 20 de ani, la 2 ani de la divorţul de Virgil Anastasiu, ea a intenţionat să se retragă la mănăstire.

ȘOC MONDEN! BIANCA DRĂGUȘANU A FOST BĂTUTĂ CRUNT! BLONDINA E UMPLUTĂ DE VÂNĂTĂI! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

De atunci îndrăgita artistă a păstrat o legătură specială cu Dumnezeu, iar duminică ziariștii au zărit-o la slujba de la biserica Elefterie din cartierul Cotroceni. Cu basma pe cap și îmbrăcată pios, fostul sex simbol al muzicii ușoare românești a fost aproape de nerecunoscut! După slujbă, Corina a plecat împreună cu o prietenă la un restaurant din zona casei sale, pentru a lua prânzul. Interesant este nu și-a dat jos baticul din cap nici măcar la restaurant! 

De menționat că artista a stat zile bune la o mănăstire din Moldova, apoi a făcut drumuri multe la Părintele Gherontie, care a ridicat Mănăstirea Caraiman de la Buşteni, unde a făcut o donaţie importantă. Ea a avut un fibrom uterin  şi s-a vindecat, mai scrie Click. De asemenea, a făcut numeroase donaţii la mănăstirile din ţară. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   corina chiriac
 
 
 
Loading...