Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden "Cornel Galeș a BĂTUT-O pe Ileana Ciculete". Fratele regretatei cântărețe rupe tăcerea: Am martori

"Cornel Galeș a BĂTUT-O pe Ileana Ciculete". Fratele regretatei cântărețe rupe tăcerea: Am martori

Un articol de: - 22 Iun 2017, 15:22
"Cornel Galeș a BĂTUT-O pe Ileana Ciculete". Fratele regretatei cântărețe rupe tăcerea: Am martori Monden

Războiul între soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuclete și rudele acesteia continuă. Fratele artistei, Aurel, l-a acuzat pe Cornel Galeș că a bătut-o pe Ileana în urmă cu mai mulți ani.

"Uiţi când ai bătut-o înainte de cununia civilă la Târgovişte? Cum cine?  El pe sora mea. Ea a venit apoi pe jos de la Bragadiru. A doua zi era cununia. (...) Maria Dragomiroiu ştie mai bine. (...) Da, de multe ori. Am martori. În noapte cununiei civile, când am mers la Târgovişte, el ştie ce a făcut. Şi înainte, şi după. «Vino fratele meu că mă omoară ăsta ». Aşa zicea. (...) Am martor foarte important, tot din domeniul artistic. Nu o să vă zic acum", a mărturisit Aurel în cadrul "Acces Direct", scrie Click.

Relica lui Galeș a fost vehementă: "Acest om vorbeşte numai aberaţii. Tu care ziceai că îmi eşti frate! (...) Eu aveam o vorbă. Zânica mea era port naţional. Sunt zeci de colegi de breaslă care pot vorbi despre relaţia noastră când mergeam undeva. El vorbeşte, bate câmpii. Nici nu mă mai implic. El e fratele meu, dar îmi dă în cap".