Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cornelia Catanga riscă să fie exclusă din etnia romă din cauza aparițiilor indecente în emisiunile tv

Cornelia Catanga riscă să fie exclusă din etnia romă din cauza aparițiilor indecente în emisiunile tv

Faimoasa cântăreaţă Cornelia Catanga ar putea fi exclusă din etnia romă. Liderii comunităţii s-au arătat deranjaţi de atitudinea artistei în mai multe emisiuni televizate, pe care au catalogat-o indecentă.  Însă, Catanga susţine că nu se supune legilor etniei iar indecenţa a fost accidentală.

Fiul mamei Omida, Viorel Motoi a declarat într-o emisiune televizată că etnia romă este dezamăgită de atitudinea indecentă a Corneliei Catanga.

"De 20 de ani, Catanga a ridicat etnia în vârful piramidei. Dar mi-e penibil să mă uit la ea. Dacă ea e idolul a mii de fete tinere, în această situaţie, pentru noi e un exemplu negativ. Noi ne păstram identitatea. I se vede fundul, totul e frumos, dar este şi indecent. Aşa trebuie să apară o doamnă la vârsta ei?" a declarat Viorel Motoi, fiul mamei Omida, potrivit click.ro.

Mai mult, Motoi susţine că reprezentanţii comunităţii sunt gata să ia măsuri dacă artista va continua în acelaşi stil.

"Dacă va continua cu atitudinea asta atât de libertină, vom ajunge la o discuţie, putem să o excludem din comunitate. O să o afecteze asta pe plan financiar, nu o să mai aibă nunţi şi botezuri”, a mai spus Motoi.

Însă, Cornelia Catanga susţine că totul este o neînţelegere iar legile sunt învechite.

"Eu nu mă supun acestor legi, nu mai suntem în epoca de piatră. Dar mi-a părut rău că domnul Viorel mi-a spus că mă bagă la izolare. Şi a fost o greşeală, nu am vrut să îmi arat fundul, s-a ridicat fusta", s-a apărat Catanga.