Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden "Cred că te voi urma foarte curând. Sunt în urma ta". Scrisoarea lui Leonard Cohen pentru muza sa, care se afla pe patul de moarte (VIDEO)

"Cred că te voi urma foarte curând. Sunt în urma ta". Scrisoarea lui Leonard Cohen pentru muza sa, care se afla pe patul de moarte (VIDEO)

Un articol de: - 08 Aug 2016, 10:35
"Cred că te voi urma foarte curând. Sunt în urma ta". Scrisoarea lui Leonard Cohen pentru muza sa, care se afla pe patul de moarte (VIDEO) foto: theguardian.com Monden

Artistul Leonard Cohen i-a scris o scrisoare fostei muze, Marianne Ihlen, în timp ce aceasta se afla pe patul de moarte.

Prietenul Mariannei Ihlen, Jan Christian Mollestad, l-a anunțat pe artistul Leonard Cohen că femeia nu se mai simte bine și că este pe cale să treacă în neființă, informează Hotnews.

"A durat doar două ore și am primit această scrisoare frumoasă de la Leonard pentru Marianne. I-am adus-o în următoarea zi, iar ea a fost complet conștientă și extrem de fericită că a scris ceva pentru ea", a spus Mollestad, care i-a citit Mariannei scrisoarea. 

"Scria: 'Marianne, am ajuns în acest moment când suntem foarte bătrâni, iar corpurile noastre cedează. Cred că te voi urma foarte curând. Sunt în urma ta, atât de aproape, încât dacă ți-ai întinde mâna, cred că m-ai putea atinge. Știi că te-am iubit întotdeauna pentru frumusețea și înțelepciunea ta, dar nu trebuie să mai spun nimic despre asta, pentru că știi deja. Însă, acum, vreau doar să îți urez o călătorie foarte frumoasă. La revedere, prietenă dragă. Cu dragoste infinită, pe curând'", a declarat Christian Mollestad, relatând un fragment din scrisoarea lui Leonard Cohen. 

Mollestad a spus, pentru CBC, că atunci când a citit fragmentul care includea frază "dacă ți-ai întinde mâna", Marianne Ihlen chiar a făcut acel gest. 

Muzicianul canadian Leonard Cohen a revenit la Bucureşti, pe 22 septembrie 2012, pentru a susţine un concert în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului de promovare a celui de-al doisprezecelea album de studio al său, "Old Ideas", unde au venit peste 15.000 de oameni.

LEONARD COHEN - Going Home, în Bucuresti, în anul 2012

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   scrisoare