Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Criminalul Mihaelei Runceanu se bucură de aerul libertății: Cum și-a refăcut viața în Anglia la 10 de ani de la eliberare

Criminalul Mihaelei Runceanu se bucură de aerul libertății: Cum și-a refăcut viața în Anglia la 10 de ani de la eliberare

Un articol de: - 10 Mai 2017, 13:10
Foto: radioenigmaromania.ro Monden

Eliberat după 17 ani de detenție pentru uciderea artistei Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu a fugit în Marea Britanie pentru a-și reface viața.

Cosmin a fost grațiat în 2006 printr-un decret semnat de Ion Iliescu, iar din cauza problemelor de reintegrare în societate acesta a ales să plece cât mai departe de România.

”Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc”,a transmis Cosmin pentru Click.

Licențiat în psihologie, bărbatul și-ar dori să echivaleze studiile pentru a renunța la munca de jos.

Viața în Marea Britanie este pentru Cosmin mult mai prielnică decât în România, unde acesta s-a lovit adesea de afirmațiile oamenilor în privința morții Mihaelei Runceanu.

Cosmin se distrează în fiecare weekend alături de prietenii săi și bat la pas marile orașe.

Daniel Constantin Ștefănescu a fost acuzat că a ucis-o cu brutalitate pe cântăreața Mihaela Runceanu în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, în jurul orei 01.00, în apartamentul acesteia.

Artista a fost strangulată cu cablul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie.

Mihaela Runceanu îl chemase pe Daniel Cosmin Ştefănescu, pe atunci în vârstă de 21 de ani, în garsoniera ei din Dristor, să vadă împreună un film la video.

Citeşte mai multe despre:   criminal,   Anglia,   eliberare
 
Loading...