Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cristian Pomohaci a cedat! Cântărețul de muzică populară A RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT ...”

Cristian Pomohaci a cedat! Cântărețul de muzică populară A RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT ...”

Un articol de: B1.ro - 21 Mar 2018, 16:18
Cristian Pomohaci a cedat! Cântărețul de muzică populară A RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT ...” Monden

Pomohaci a susținut un concert în localitatea  sa natală, Rebrişoara, din apropiere de Târgu Mureş. Tot acolo, a ţinut şi o mică slujba pe scenă, spre marea satisfacţie a celor aflaţi în public, care nu îl puteau scăpa din ochi.

„E adevărat că sunt mai lacom şi mai rău decât unul care nu are atât cât am eu. Îl iubesc mai mult pe Dumnezeu, îmi doresc să am mai mult şi să pot da celor din jurul meu. În rest eu nu sar dogmele ortodoxe române, nu sar peste cal, nu exagerez în nimenic ”, a spus Pomohaci, în ropotele de aplauze care păreau să nu se sfășească.

Credinţa oamenilor că este foarte probabil să se afle în faţa unei înscenări este invocată şi de sociologul Alfred Bulai:

„Dacă nu crezi informaţia despre acea persoană, nu e nicio problemă, mai ales că în România există cultura scenaritei, care sugerează întotdeauna că e o manevră a cuiva. Sunt prinşi oameni în flagrant şi alţi oameni, care îi cunosc pe respectivii, totuşi cred şi spun că e o înscenare. Faptul că este o informaţie în spaţiul public nu înseamnă că e şi crezută" 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Pomohaci