?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cristian Pomohaci S-A DAT LA FUND! Un nou gest bizar al fostului preot, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată...

Cristian Pomohaci S-A DAT LA FUND! Un nou gest bizar al fostului preot, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată...

Un articol de: B1.ro - 16 Ian 2019, 19:39
Monden

Deşi susţine că vrea să recunoască toate păcatele în mod public, fostul preot Cristian Pomohaci refuză să dea ochii cu judecătorii, invocând diderite motive.

La cel mai recent termen, spre exemplu, s-a prezentat doar avocatul său, care a cerut o nouă amânare. Strategia pare bizară, în condiţiile în care cel care a cerut să fie judecat a fost chiar Pomohaci, care a semnat toamna trecută un acord de recunoaştere a vinovăţiei, scrie spynews.ro.

Anul trecut, în luna mai, Parchetul General a anunţat că a început urmărirea penală în cazul fostului preot Cristian Pomohaci pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile. 

"În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate. În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute. Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale", se arăta într-un comunicat al Ministerului Public.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Pomohaci
 
 
 
Loading...