Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cristina Țopescu ar fi împlinit azi 60 de ani. Care a fost marele regret al prezentatoarei TV

Cristina Țopescu ar fi împlinit azi 60 de ani. Care a fost marele regret al prezentatoarei TV

Un articol de: Roxana Mirea - 04 Iul 2020, 10:30
Cristina Țopescu ar fi împlinit azi 60 de ani. Care a fost marele regret al prezentatoarei TV Monden

Cristina Țopescu ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, sâmbătă, 4 iulie. Regretata jurnalistă a fost găsită fără suflare în propria casă pe data de 12 ianuarie 2020, în urma unui apel venit din partea unei vecine, care a alertat autoritățile. Femeia nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu timp de trei săptămâni.  Fiica comentatorului sportiv, Cristian Țopescu, s-a stins din viață cu un mare regret. Aceasta și-a dorit din toată inima să devină mamă.

 

Marele regret al Cristinei Țopescu

 

Jurnalista Cristina Ţopescu a scis, la un moment dat, un text pe Facebook în care a vorbit despre marele regret al vieţii sale, cauzat de o serie de greşeli medicale.

Regretata jurnalistă și-ar fi dorit din tot sufletul să aibă copii, însă „o greşeală medicală, chiar două“ au împiedicat împlinirea acestei dorințe arzătoare.

Pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit, prin intermediul unui text, despre marele său regret de a nu avea copii. Aceasta a mai povestit că pentru a-și alina suferința cauzată de această decepție, a adoptat câinii pe care îi considera copiii ei.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatăl meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni.

Marele regret al Cristinei Țopescu

Andreea Esca, noi mărturii despre coronavirus: ADEVĂRUL pe care publicul îl aştepta de mult  

Sfârșitul tragic al Cristinei Țopescu

 

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită decedată în propria casă pe data de 12 ianuarie 2020, după ce o vecină, alertată de faptul că nu o mai văzuse pe fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu timp de trei săptămâni, a sunat la 112.

Potrivit unor surse din Institutul Naţional de Medicină legală, la autopsie au fost descoperite urme de medicamente.

În ciuda faptului că avea extrem de mulți prieteni, dar și o familie, Cristina Țopescu trăia singură, avându-i alături doar pe câinii pe care îi salvase de pe străzi.

Dorința Cristinei Țopescu a fost aceea de a fi incinerată, însă chiar și atunci, după acest moment, familia pare să o fi uitat. Cenușa regretatei jurnaliste se afla încă la crematoriu, la mai mult de cinci zile de la incinerare.

Cristina Topescu nu a avut parte de o slujbă religioasă.

„Incinerarea este o practică neacceptată în creștinism. Nu se poate oficia o slujbă de înmormântare și pentru rațiunea următoare: lipsește subiectul concret al înmormântării, care este trupul", declara atunci Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt BOR.

Citeşte mai multe despre:   Cristina Topescu,   deces