Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Critici dure la adresa Melaniei Trump. Cum a transformat aceasta grădina de la Casa Albă (FOTO)

Critici dure la adresa Melaniei Trump. Cum a transformat aceasta grădina de la Casa Albă (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 25 Aug 2020, 16:37
Critici dure la adresa Melaniei Trump. Cum a transformat aceasta grădina de la Casa Albă (FOTO) sursa Foto: Instagram Monden

Melania Trump a anunțat în luna iulie că vrea să se ocupe de renovarea grădinii de trandafiri de la Casa Albă, construită pe vremea lui John F. Kennedy. Prima Doamnă a Americii a fost criticată pe rețelele sociale pentru această decizie având în vedere problemele reale cu care se confruntă SUA, ci anume pandemia de coronavirus. Zis și făcut! soția lui Donald Trump și-a atins scopul în ciuda tuturor criticilor. Aceasta a renovat grădina, însă modificările nu și-au atras deloc laude.

 

Gradina de Trandafiri de la Casa Albă după renovările Melaniei Trump

 

Melania Trump se plictisise de modul în care arăta grădina de trandafirii de la Casa Albă, așa că a decis că renovarea acesteia este de o importanță majoră, chiar dacă, în iulie, atunci când aceasta făcuse marele anunț, Statele Unite ale Americii erau în topul țărilor afectate de noul coronavirus, potrivit elle.ro.

Schimbările pe care soția președintelui SUA le-a adus grădinii de trandafiri de la Casa Albă sunt următoarele: a smuls zece arbuști plantați chiar de către Jackie Kennedy, a pus trandafiri albi în locul lalelelor și a scos mugurii de cireș, a adăugat o alee din calcar care marchează spațiul cu gazon, noi flori și arbuști.

Gradina de Trandafiri de la Casa Albă după renovările Melaniei Trump

Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

Renovarea a fost criticată pe rețelele sociale și oamenii au comparat-o cu o parcare sau cu un cimitir.

Un utilizator al Twitter a scris „Familia Trump a pavat Paradisul și i-a adăugat o parcare”, în timp ce altul a zis că Melania Trump a modelat grădina de trandafiri după chipul și asemnănarea lor: „Rece și gol”.

Gradina de Trandafiri de la Casa Albă după renovările Melaniei Trump

Însă, principala critică a fost faptul că Melania Trump s-a apucat de renovat grădinina în timp ce numărul de cazuri înregistrate de Covid-19 a sărit de 5,7 milioane, iar numărul de morți a atins aproape 180.000.

„Țara noastră a mai trecut prin momente dificile și înainte, dar Casa Albă și Grădina de Trandafiri au reprezentat dintotdeauna un simbol al forței, rezistenței și continuității”, a declarat Melania Trump luna trecută înainte de a începe renovarea.

Aceasta a inclus, printre altele, îmbunătățiri ale sistemului electric pentru emisiunile televizate, o nouă alee, noi flori și arbuști.

 

Melania Trump, la 50 de ani - De la top model sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii

 

În urmă cu câteva luni, Melania Trump a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. După o carieră îndelungată în modă, ca topmodel şi creatoare de bijuterii, din ianuarie 2017 este prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Melania s-a născut în Novo Mesto, sud-estul Sloveniei, într-o familie săracă, tatăl ei fiind vânzător de maşini şi membru al Partidului Comunist, iar mama, lucrătoare la o fabrică de textile din Svenica. În adolescenţă, Melania visa să ajungă să defileze pe principalele podiumuri ale industriei modei şi planurile au devenit, parţial, realitate, după ce a ajuns în statul New York.

În anul 1992, aceasta a început studiile la arhitectura şi design la Universitatea din Ljubljana când revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Câștigătoarele de pe primele trei locuri au primit contracte la Paris, Milano şi Viena. Melania Knavs a fost una dintre ele.

Citeşte mai multe despre:   Melania Trump,   Casa Alba