Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Criticii de modă desființează stilul vestimentar al noului ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu

Criticii de modă desființează stilul vestimentar al noului ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu

Liberalii au înlocuit la Ministerul Transporturilor un ministru penal cu cel mai fashionist politician român. Ramona Mănescu, şefa de la trenuri şi metrou care nu ştie cât costă biletele, a primit acest titlu în 2011, la gala Fashion TV.

Chiar şi aşa, criticii de modă nu au fost foarte impresionați de ultimele ei apariții. Alin Gălățescu a criticat-o dur, spunând că din punct de vedere al modei, liberala nici măcar nu există.

La conferința de presă de după preluarea portofoliului de la Ministerul Transporturilor, Ramona Mănescu nu a impresionat nici măcar prin ţinută. Asta deşi în urmă cu 2 ani a fost desemnată "cel mai fashion politician român".

"Eu am văzut-o doar la conferința de presă, avea un sacou pus special pentru că era postul de ministru, un tricou la fel de nepotrivit și o broșă solidă care putea să fie de la 100 de lei până la 1000 de euro. (...) e un pic de contrast acolo, între tricoul de dedesubt, ceea ce ar putea fi personalitatea ei jucăușă și sacoul acela, care putea să i-l dea PR-ul la intrarea în sală. Acolo e dilema. Nu înțeleg de ce a primit acel titlu în 2011, deoarece în zona de fashion ea nu există. Dar pare că arată bine. Mi se pare că ar putea să fie, totuși, prea fashion pentru Transporturi”, precizează criticul de modă Alin Gălățescu.

Acesta crede că în materie de ținute vestimentare pentru politicieni, Elena Udrea rămâne totuși un etalon în România. Gălăţescu a subliniat că, în general, lumea politicii e destul de prost îmbrăcată, deşi banii nu sunt o problemă.

Ramona Manescu nu este pe placul criticilor de moda
Embed:

Citeşte mai multe despre:   ramona manescu