Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cu ce DIVĂ a fost ÎNLOCUITĂ Dana GRECU! Ar fi împreună de mai MULȚI ANI! E SEXY, motociclistă și ... Ea este noua IUBITĂ a fostului soț al prezentatoarei TV! (FOTO)

Cu ce DIVĂ a fost ÎNLOCUITĂ Dana GRECU! Ar fi împreună de mai MULȚI ANI! E SEXY, motociclistă și ... Ea este noua IUBITĂ a fostului soț al prezentatoarei TV! (FOTO)

Un articol de: - 04 Ian 2018, 10:49
Cu ce DIVĂ a fost ÎNLOCUITĂ Dana GRECU! Ar fi împreună de mai MULȚI ANI! E SEXY, motociclistă  și ... Ea este noua IUBITĂ a fostului soț al prezentatoarei TV! (FOTO) Monden

ȘOC în lumea televiziunii! Dana Grecu a divorțat de soțul ei, Bogdan, motivul fiind apariția unei alte femei mai tinere în viața bărbatului.

Deja pe contul de Facebook al fostului soț au apărut poze cu el și noua iubită pe nume Ioana Toma. De asemenea și pe contul ei, aceasta a adăugat poze cu Bogdan Grecu. 

Cei doi ar fi împreună de mai mult timp, dacă ar fi să ne luăm după comentariile de la o poză cu ei doi.

"Bogdan Grecu: Sant foarte fericit! Langa mine este ... fata din vis!

Ioana Toma: Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea! "

 

Dana Grecu a mărturisit în direct: ”Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera".

Mihai Gâdea i-a spus că avea impresia că o cheamă altfel.

Jurnalista a menționat: ”Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”.

”Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

”E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (...) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.