Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cu ce se ocupă Radu Palaniță după ce a câștigat „Românii au talent”. Aceasta este suma de bani pe care o încasează lunar

Cu ce se ocupă Radu Palaniță după ce a câștigat „Românii au talent”. Aceasta este suma de bani pe care o încasează lunar

Un articol de: Roxana Mirea - 04 Iul 2020, 19:45
Cu ce se ocupă Radu Palaniță după ce a câștigat „Românii au talent”. Aceasta este suma de bani pe care o încasează lunar FOTO: Facebook: Romanii au Talent Monden

Radu Palaniță este câștigătorul sezonului 10 „Românii au talent. Înainte de a participa la respectivul show, acesta își încercase norocul la „Vocea României”, însă acolo nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Totuși, de data aceasta a reușit să câștige inimile oamenilor datorită vocii sale, dar și a trăsăturilor lui de caracter. Radu Palaniță duce o viață modestă în continuare pentru că așa îi place lui să trăiască, dar recunoaște că există schimbări în viața lui după ce a devenit câștigătorul „Românii au Talent”.

 

Radu Palaniță nu va renunța la meseria de mecanic

 

După eșecul de la „Vocea României” s-ar fi crezut că Radu Palaniță ar fi renunțat la visul lui de a urca pe o scenă mare, însă oamenii care ontinuau să îl asculte la karaoke i-au spus că transmite emoția prin modul în care interpretează piese alese. După care, pritenii săi l-au tot încurajat să continue pentru că au crezut în talentul lui.

„Dacă ar fi să le iau cronologic, a contat foarte mult faptul că oamenii care m-au ascultat la karaoke mi-au spus că simt că transmit un mesaj prin piesele pe care le aleg. Apoi, prietenii mi-au spus că trebuie să fac un nou pas, să am mai multă încredere în mine și în vocea mea. Ulterior, cu experiența de la „Vocea României', am învățat o nouă lecție. Și am stat pe gânduri cum pot folosi ceea ce am învățat pentru a le demonstra juraților că pot mai mult și că merit șansa aceasta. În final, mi-am găsit încrederea de a urca, iar, pe o scenă atât de importantă, în fața juraților și a publicului”, a declarat Radu Palaniță pentru Viva!.

Chiar dacă acum a cunoscut faima, Radu Palaniță nu vrea să renunțe la meseria lui, aceea de mecanic, pentru că îi place ceea ce face. Acesta muncește în continuare ca mecanic auto la service-ul din Capitală, acolo unde câștigă nu mai mult de 4500 de lei pe lună, potrivit impact.ro. Însă, se gândește să treacă mecanica pe planul secundar dacă planurile cu muzica vor merge în direcția în care el își dorește.

„La meseria mea nu voi renunța niciodată, deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă lucrurile cu muzica vor merge pe făgașul pe care visez, voi lăsa mecanica pe plan secund și mă voi concentra pe a-mi dezvolta cariera tot mai mult. Clar, îmi doresc să nu se oprească aici… simt că este momentul meu”, a declarat acesta.

 

Cum i s-a schimbat viața lui Radu Palaniță după „Românii au talent”

 A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Chiar dacă acum îl știe o țară întreagă, Radu Palaniță a ales să rămână același om simplu. Acesta a afirmat că l-au ajutat principiile sale de viață și lucrurile în care crede pentru a rămâne neschimbat. Însă, simte unele schimbări, cum ar fi interviurile și filmările, care înainte nu făceau parte din viața lui de zi cu zi.

„Principiile mele de viață și lucrurile în care cred m-au ajutat să nu mă schimb eu. Merg în fiecare zi la muncă, țin legătura cu familia și prietenii, doar s-au adăugat câteva elemente noi: filmări, interviuri. Chiar și acum, când răspund la aceste întrebări, simt o schimbare. Îmi dau seama că, datorită celor de acasă care au crezut în mine, am ocazia să îmi fac povestea și vocea cunoscute. Și nu pot fi decât extrem de recunoscător”, a mai mărturisit Radu Palaniță pentru sursa citată mai sus.

Citeşte mai multe despre:   Radu Palnita,   Romanii au talent,   bani