Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Culmea recordurilor: Un american a stabilit „cele mai multe recorduri mondiale”

Culmea recordurilor: Un american a stabilit „cele mai multe recorduri mondiale”

Ashrita Furman a reuşit să stabilească un record mondial pentru „Cele mai multe recorduri mondiale” , având la activ 121 de titluri, care pornesc de la înotul subacvatic alături de rechini într-un acvariu din Malaezia până la bătutul unei mingi de sărituri pe Marele Zid Chinezesc, relatează lifeslittlemysteries.com.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani este poreclit „Domnul Versatilitate”, datorită abilităţii sale de a stabili noi recorduri mondiale, care acoperă vaste categorii de activităţi. El tot stabileşte şi sparge recorduri încă din 1979, când a făcut 27.000 de sărituri înainte-înapoi. După ce a stabilit recordul, Furman a intrat în secţiunea Gimnastică din Guiness Book, cu un alt record de tumbe.

În 1980, recordman-ul a stabilit recordul mondial după ce a făcut tumbe încontinuu pe o distanţă de aproximativ 17 km, într-un parc din New York. Şase ani mai târziu, şi-a depăşit propriul record, efectuând tumbe pe o distanţă de 20 de km.

Furman, manager la un magazin din Queens, New York, descrie tumbele ca fiind cel mai dificil record pe care l-a stabilit până în prezent.

El a stabilit recorduri mondiale pe toate cele şapte continente, călătorind deseori în locuri exotive pentru noi încercări.

De-a lungul anilor, Furman a stabilit 342 de recorduri mondiale, dar multe dintre ele au fost depăşite.

Reprezentanţii Guiness Book au confirmat totalul de recorduri mondiale ale bărbatului, devenind astfel omul record al lumii.

Vezi AICI toate recordurile mondiale stabilite de Ashrita Furman.


Citeşte mai multe despre:   record mondial,   Cartea Recordurilor
 
 
 
Loading...