Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum a rămas Mircea Badea blocat cu doi bărbaţi în toaleta unui mall (VIDEO)

Cum a rămas Mircea Badea blocat cu doi bărbaţi în toaleta unui mall (VIDEO)

Cum ai reacționa dacă ai rămâne blocat într-un lift când ţi-e lumea mai dragă? Dar într-o maşină? Dar într-o sală de cinema? Ai chema ajutor sau ai încerca să ieşi de unul singur? Dar ce ai face dacă ai rămâne blocat într-o toaletă? Şi nu doar tu, ci alături de alţi doi oameni, la fel de dornici să iasă ca şi tine?

Ei bine, asta i s-a întâmplat realizatorului Mircea Badea într-un mall din Capitală, fix înainte de a intra la film. Acesta a povestit într-o ediţie recentă a emisiunii sale întreaga păţanie, care a început cu „un piş”, a continuat cu un „bang, bang” şi s-a încheiat cu un „Einstein” şi multă stânjeneală.

 „Ştiind că filmul e de două ore şi zece, zic: mă duc să facă piş. M-am gândit, prevăzător... Şi mă duc repede, să nu înceapă filmul, să fac piş. Când mă spălam eu pe mâini - lucru de altfel recomandabil – mă uit că era săracu’, unu’, care se opintea la uşă. Şi eu zic: ce faci prietene? Nu se deschide uşa, zice, nu ştiu ce dracu’ are”, îşi începe Mircea Badea povestea.

După câteva încercări eşuate de a deschide uşa, în ajutorul celor doi a sărit un al treilea bărbat, aflat ]n tot acest timp într-una dintre cabine. Un „Einstein”, după cum l-a luat Badea peste picior.

De ce nu se putea deschide uşa şi cum au reuşit cei trei să iasă, aflaţi chiar de la Mircea Badea din clipul de mai jos.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea,   mall,   toaleta,   blocat,   filme porno