Cum arăta actorul Pavel Bartoș în tinerețe. GALERIE FOTO

Foto: Vocea României / Facebook

Prezentatorul Pavel Bartoș arăta total diferit în tinerețe. În 2012, prezentatorul de la „Romanii au talent” a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu el din tinereţe. Puţini oamenil-au recunoscut pe actor. „Recunoaşteţi personajul? P.S.: DA, eu sunt!”, a scris Pavel Bartoş. Pavel, care arată foarte diferit în acea fotografie cu părul foarte lung şi chipul mult mai tânăr.

Pavel Bartoș, în vârstă de 46de ani, s-a născut la Miercurea Ciuc, într-o familie modestă și numeroasă, cu încă trei frați.

Actorul este căsătorit din 2003 cu Anca, având trei fetițe minunate, peEva, în vârstă de 14 ani, Rita, de 10 ani, dar și Sofia, în vârstă de 5 ani. Pavel Bartoș mărturisește că a fi tată este rolul vieții lui.

„E greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situație condiția principală este să-ți iubești copilul. Și, iarăși, foarte important, este să ai grijă să-ți educi copilul. Cred că sunt un alintat al sorții. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lucrurile ajung să mă depășească și salvarea vine de la soția mea, care întotdeauna găsește rezolvarea pentru orice problemă.”, a declarat Pavel Bartoș în urmă cu ceva timp, conform Playtech.ro.

Pavel Bartoş a urmat Facultatea de Teatru / Universitatea ” Babes – Bolyai” din Cluj, clasa profesor universitar Marius Bodochi.

În anul 2001 a fost acceptat în trupa Teatrului „Odeon” din Bucuresti si a început colaborarea cu televiziunea, la început prin reclame si spoturi publicitare, apoi prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, prezentator matinal / TVR 1 Buna Dimineata Romania (2002-2003), coprezentator la emisiunea PRO Tv Casatorie in direct etc. Acesta a jucat de-a lungul timpului în telenovele ca „Numai iubirea” (Paul Tanase), „Pacatele Evei” (Luigi), „Aniela” (Janos Ionescu Bartok) şi este prezentatorul emisiunii „Românii au talent”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe