Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată acum Ayan Schwartzenberg, singurul copil al Mihaelei Rădulescu

Cum arată acum Ayan Schwartzenberg, singurul copil al Mihaelei Rădulescu

Un articol de: Beatris Ionita - 26 Oct 2020, 17:18
Cum arată acum Ayan Schwartzenberg, singurul copil al Mihaelei Rădulescu Galerie foto (4) Monden

Ayan Schwartzenberg, unicul fiu al Mihaelei Rădulescu a devenit un tânăr care frânge inimi. Vedeta are toate motivele să se mândrească cu băiatul ei. Astăzi, Ayan nu mai este băiețelul timid și sfios pe care o însoțea pe celebra lui mamă la diferite evenimente.

 

 

La vârsta de 16 ani, e un adolescent chipeș, inteligent, la fel de șarmant ca mama lui și își trăiește viața la maxim. Cu toate că fiul ei a crescut ascuns de ochii lumii, Mihaela Rădulescu postează destul de des fotografii cu el pe rețele de socializare și nu se sfiește să îl laude de fiecare dată când are ocazia. 

 

L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

 

Cine este tatăl fiului Mihaelei Rădulescu 

 

Ayan Schwartzenberg este rodul căsniciei dintre Mihaela Rădulescu și omul de afaaceri Elan Schwartzenberg.

Băiatul a avenit pe lume în 2004, într-o clinică din Israel, unde vedeta a preferat să își petreacă în liniște ultimele luni de sarcină. Ayan a venit pe lume pe 1 august 2004, cu două zile mai devreme decât era stabilit. Mama lui celebra intenționa să îl aducă pe lume chiar de ziua ei.

 

 

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în anul 2008, după 4 ani de căsnicie și 10 ani de relație, iar de atunci prezentatoarea tv și fiul ei s-au mutat la Monaco. 

 

 

Fiul prezentatoarei tv refuză să vorbească în limba română

 

Faptul că l-a ținut departe de țara natală, fiul Mihaelei preferă să vorbească engleză sau franceză, în loc de limba română, spre dezamăgirea vedetei.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu.

 

Ayan Schwartzenberg este pasionat de sport și averntură

 

Băiatul Mihaelei Rădulescu este pasionat de sport de sport și pe lângă faptul că trage din greu la sala să își mențină forma fizică de invidiat, este pasionat și de sporturi de aventură.

 

Până la 16 ani, tânărul a bifat o listă întreagă de provocări sportive, printre care alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic şi planorism. Pe lângă toate acestea, adolescentul practică și sporturi de luptă.

 

Mihaela Rădulescu și-a dorit încă un copil

 

Prezentatoarea emisiunii "Ferma" are totuși un regret: că nu i-a oferit fiului ei un frățior. Ea a povestit într-un interviu că s-a gândit inclusiv la adopție, după ce a încercat fără succes să mai rămână o dată însărcinată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a declarat diva.

Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu,   Ayan Schwartzenberg,   Elan Schwartzenberg