Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată acum Bindi, fiica „Vânătorului de crocodili” Steve Irwin. Tocmai a anunțat că este însărcinată cu primul copil (GALERIE FOTO)

Cum arată acum Bindi, fiica „Vânătorului de crocodili” Steve Irwin. Tocmai a anunțat că este însărcinată cu primul copil (GALERIE FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 12 Aug 2020, 09:27
Cum arată acum Bindi, fiica „Vânătorului de crocodili” Steve Irwin. Tocmai a anunțat că este însărcinată cu primul copil (GALERIE FOTO) sursa Foto: Instagram Galerie foto (11) Monden

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, este de o frumusețe răpitoare, iar tatăl ei ar fi mândru să vadă ce a devenit și cum îi duce moștenirea mai departe. Acum, tânăra, în vârstă de 22 de ani, și soțul ei, Chandler Powell, au dezvăluit că urmează să fie părinți și au împărtățit marea veste cu fanii lor într-un mod original prin intermediul rețelei sociale Instagram. Din imaginea publicată ne putem da cu ușurință seamă că cei doi își doresc ca viitorul lor copil să împărtășească dragostea pentru animale și să ducă mai departe numele lor.

 

Bindi Irwin și Chandler Powell vor deveni părinți

 

Steve Irwin ar fi mândru de ambii lui copii. Bindi și Robert s-au transformat în doi tineri minunați, iar tatăl lor, „Vânătorul de crocodili”, trăiește prin ei și prin modul în care aceștia îi duc numele mai departe.

Atunci când fiica lui s-a căsătorit pe data de 25 martie, într-o ceremonie intimă, după ce ea și Chandler Powell se logodiseră în luna iulie, anul trecut, Bindi și-ar fi dorit ca tatăl ei să fie acolo și să o conducă spre altar. Cel căruia i-a revenit această onoare a fost Robert.

Acum, Bindi Irwin și Chandler Powell așteaptă nașterea primului lor copil. În fotografia publicată pe Instagram, prin intermediul căreia au dat marea veste, Bindi Irwin și Chandler Powell sunt îmbrăcați în uniformele „Australia Zoo" și țin în mână o astfel de cămașă, special concepută pentru bebeluși.

„Baby Wildlife Warrior se va naște în 2021. Eu și Chandler suntem mândri să anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășim acest moment special. Deși sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiți parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei. Nu am putut aștepta să vă împărtășim vestea în timp ce ființa aceasta micuță a devenit cea mai importantă parte a vieții noastre. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi. Vă rugăm să transmiteți sfaturile, gândurile și rugăciunile voastre către noi și bebelușul nostru. Iubire și lumină”, a scris fiica regretatului Steve Irwin pe Instagram.NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Bindi Irwin și Chandler Powell vor deveni părinți

La rândul său, și Chandler Powell a publicat aceeași fotografie pe contul său de Instagram, împreună cu un mesaj emoționant.

„Vom deveni părinți!! Copilul nostru, un Războinic al Vieții Sălbatice, este pe drum și se va naște în 2021. A deveni tată este cel mai important lucru din viața mea. De-abia aștept să mă îmbarc în această nouă aventură și capitol nou al vieții mele împreună cu minunata mea soție, Bindi Irwin. Bee, vei fi cea mai minunată mamă”, a scris Chandler Powell pe Instagram.

Bindi Irwin și Chandler Powell vor deveni părinți

Bindi Irwin și-a păstrat numele de familie în semn de omagiu pentru răposatul ei tată, Steve

 

Steve Irwin a rămas un model pentru fiica sa, care este îndrăgostită de animalele sălbatice și de natură. Această pasiune este împărtășită și de soțul ei, care s-a mutat din Florida în Australia pentru a continua munca „îmblânzitorului de crocodili".

Bindi Irwin a decis să păstreze numele de familie în momentul în care s-a căsătorit pe 25 martie cu Chandler Powell.

„Am păstrat Bindi Irwin. După ce tata a decedat, a fost foarte important pentru mine să mă simt cât mai aproape de el și având numele lui de familie înseamnă extrem de mult pentru mine”, a declarat fiica lui Steve Irwin pentru publicația ET.

Chandler Powell a mărturisit că au vorbit despre posibilitatea schimbării numelui de familie, dar la sfârșitul zilei ea a fost „o Irwin din cap până-n picioare”.

„Chandler a devenit un Irwin acum”, a adăugat Bindi râzând. „A devenit o parte din mine. Fiecare are propriile idei, iar chestia frumoasă este că suntem în 2020, când totul este posibil”.