Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată acum chef Sorin Bontea, după schimbarea incredibilă de look dar și ce rețetă de Cheesecake ne-a pregătit: „Ce-i mă cu freza asta?!”

Cum arată acum chef Sorin Bontea, după schimbarea incredibilă de look dar și ce rețetă de Cheesecake ne-a pregătit: „Ce-i mă cu freza asta?!”

Un articol de: Andreea Bodolea - 20 Mai 2020, 19:09
Cum arată acum chef Sorin Bontea, după schimbarea incredibilă de look dar și ce rețetă de Cheesecake ne-a pregătit: „Ce-i mă cu freza asta?!” Monden

Chef Sorin Bontea a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui așa că a reușit să își surprindă fanii după ce a dezvăluit schimbarea colosală de look pe care a abordat-o dar a făcut spectacol și în bucătărie în celași timp.

 

 

Acum are părul creț!

 

 

Juratul emisiunii Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 a reușit să îi uimescă pe fanii săi, lăsându-i cu gura căscată după ce acesta a postat o poză în care apare cu părul creț ca și cum ar fi călătorit pe meleaguri africane!

Imaginea a devenit imediat virală și a făcut furori printre fani, iar Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține să nu îl tachineze pe colegul lui de platou, pentru că nu știm când vom mai avea ocazia să îl vedem pe Sorin Bontea cu părul creț. Nu-i așa?

 

 

Împărtășește rețetele cu fanii

 

 

După ce s-a întors învingător din sezonul trei al emisiunii Asia Express, bucătarul s-a apucat să gătească cele mai savuroase rețete pe care nu a ratat ocazia să le împărtășească cu internauții care îl urmăresc pe rețelele de socializare.Chiar dacă filmările pentru sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite au fost întrerupte brusc din cauza noului coronavirus, Chef Sorin Bontea „este mereu cu noi” , gata să facă senzație în bucătărie.

 

 

Rețeta pentru cheesecake a lui Sorin Bontea

 

 

Știm cu toții că prăjitura cheesecake este unul dintre cele mai delicioase deserturi.

Ingrediente:

30 g de zahăr

500 g fructe de pădure

1 plic de zahăr vanilat

160 g de zahăr pudră

200 g smântână cu 20% grăsime

400 g cremă de brânză

200 g biscuiți cu unt

100 g unt cu 65% grăsime

2 buc ouă M

Glazură de vanilie

Mod de preparare:

Biscuitii se zdrobesc marunt, se amesteca cu untul topit si se taseaza intr-o forma rotunda, cu fund detasabil (26 cm), tapetata cu hartie de copt si unsa cu grasime. Se coc timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180°C.

Se scot si se lasa la racit 5 minute. Se reduce temperatura la 160°C.

Se amesteca crema de branza proaspata, smantana, zaharul pudra, zaharul vanilat si ouale. Crema se repartizeaza pe baza precoapta si se coace timp de 40-45 minute, pana crema se intareste. Prajitura se lasa 5 minute in cuptorul stins, apoi se lasa sa se raceasca pe un gratar de prajituri. Se acopera si se pune in frigider peste noapte.

Fructele de padure se lasa la decongelat pe o sita, colectandu-se zeama.

Se repartizeaza fructele pe prajitura. Zeama se completeaza cu apa , daca e cazul, pentru a se obtine o cantitate de250 ml. Se amesteca cu praful de glazura si cu zahar, se da o data in clocot amestecandu-se intre timp. Se repartizeaza uniform peste fructe si se lasa sa se intareasca.

Timpul de pregătire este de 90 de minute.

 

 

Vedetele stau acasă pentru a-i proteja pe cei dragi

 

 

Epidemia de coronavirus a afectat chiar și vedetele care au fost nevoite să renunțe pentru moment la spectacole sau la filmări și să rămână în izolare la domiciliu. Asta a făcut și Sorin Bontea care a rămas acasă pentru a putea să îi protejeze pe cei dragi.

 

Citeşte mai multe despre:   Chef Sorin Bontea