Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fuego a vorbit, în premieră, despre ADEVĂRATA lui mamă. INCREDIBIL! Cât de mult îi seamănă! (FOTO)

Fuego a vorbit, în premieră, despre ADEVĂRATA lui mamă. INCREDIBIL! Cât de mult îi seamănă! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Mar 2018, 13:30
Fuego a vorbit, în premieră, despre ADEVĂRATA lui mamă. INCREDIBIL! Cât de mult îi seamănă! (FOTO) Monden

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă, Fuego, se află în lumea reflectoarelor de 20 de ani. 

Artistul a vorbit într-un interviu despre ce anume îi lipsește atunci când se află plecat într-un turneu, departe de casă. Fuego a pomenit, bineînțeles, de mama lui.

"Cred că am fost născut pentru a fi pe drumuri. Sincer, e un mod de viaţă pe care-l iubesc. N-aş putea sta acasă, fără activitate, perioade lungi de timp. Permanent e agitaţie la mine, multe proiecte și activități și uneori mă mir și eu de unde mai am energie. Dar îmi place asta și altfel n-aș funcționa!

Firește că atunci când sunt departe de casă îmi lipsește liniștea căminului meu, pe care l-am construit în așa fel încât să-mi fie un refugiu plăcut. De vreo câțiva ani, îmi simte lipsa și câinele meu, Simba, un superb Akita Inu, care-i mare figură și care e un prieten de nădejde. Duc lipsa serilor cu prietenii mei apropiați și, firește, a mamei (n.r. Eugenia Surugiu), deși sunt perioade mai lungi în care nu ne vedem.

Oricum, după pierderea tatălui, i-am rămas doar eu și îi mulțumesc mereu, așa cum pot, pentru faptul că m-a crescut temeinic și mi-a oferit o educație aleasă. Nu am cum să uit sacrificiile și nopțile nedormite și parcă uneori mi-e greu să-mi imaginez lumea fără ea. Poate tocmai și de asta, toți copiii trebuie să-și caute și să-și sune părinții, atât timp cât nu e prea târziu!", a declarat Fuego.

Citeşte mai multe despre:   Fuego,   Paul Surugiu