Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată Alexander, copilul lui Ovidiu Lipan Țăndărică (FOTO)

Cum arată Alexander, copilul lui Ovidiu Lipan Țăndărică (FOTO)

Un articol de: Beatris Ionita - 29 Ian 2021, 15:39
Cum arată Alexander, copilul lui Ovidiu Lipan Țăndărică (FOTO) Galerie foto (4) Monden

La cei 68 de ani ai săi, Ovidiu Lipan Ţăndărică are două mari împliniri în viață: cariera muzicală și pe fiul său. 

Muzicianul a fugit în Germania pe vremea când avea 23 de ani, alături de ceilalți membri ai formației Phoenix, în vara anului1977 și a revenit în România după alți 23 de ani.

 

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost însurat cu nemțoaică și are un singur copil

 

Bateristul a fost însurat, pe la 35 de ani, cu o jurnalistă din Germania, împreună cu care are un băiat, pe nume Alexander Leonard. 

 

Ovidiu Lipan Țăndărică cu fiul, Alexander Lipan

 

"La 8 august 1988 m-am căsătorit cu o jurnalistă, în străinătate. Acum are trustul ei de presă, a fost şi redactor la un ziar important din Londra. Dincolo de asta, scrie cărţi de succes pentru copii. Acum... trăim despărţiţi. Eu am vrut neapărat să vin în ţară, iar ea a vrut să profeseze în continuare, având un status atât de bun în Germania. Nu a vrut să renunţe", mărturiseşte emoţionat Ţăndărică.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

 

Alexander Lipan Țăndărică a moștenit talentul muzical al tătălui său

 

Născut şi rezident în Wurzburg, Alexander are 32 de ani, a abosolvit Conservatorul din Olanda după 6 ani de studiu și vine cam o lună pe an în România să-și viziteze tatăl.

"Alexander e copilul Revoluţiei, atunci s-a născut fiul meu, a fost născut în ziua când a izbucnit Revoluţia.. A rămas cu mama lui. Eu am plecat când avea 9 ani", a spus artistul. 

 

Ovidiu Lipan Țăndărică cu fiul, Alexander Lipan

 

Alexander Lipan este vorbitor de limba germană, engleză, franceză și olandeză, dar se străduiește și cu româna, ceea ce îl face mândru pe tatăl său.

Tândărică Jr. cântă cu mai multe formații nemțești, printre care și Pimpy Panda, o trupă fusion care îmbină elemente de jazz, soul, funk și pop. 

 

Ovidiu Lipan Țăndărică cu fiul, Alexander Lipan

 

Ovidiu Lipan Țăndărică a devenit bunic în 2020

 

La începutul anului 2020, muzicianul a devenit bunic pentru prima oară. Chiar dacă și-a văzut nepotul doar online, Țăndărică a povestit că la aceea vreme că s-a îndrăgostit pe loc de noul membru al familiei. 

"Sunt tare fericit! Ionatan seamănă cu ambii părinţi, are nişte ochi albaştri azurii şi este tare cuminte. Pot să zic, deocamdată, că nu îmi moşteneşte talentul vocal, pentru că nu plânge! E liniştit, zâmbeşte, e un lucru fericit”, a povestit artistul, anul trecut, pentru Click.

Citeşte mai multe despre:   Ovidiu Lipan Tandarica,   copii,   fiu,   Germania,   Alexander Lipan Țăndărică