Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici, EROII muzicii patriotice româneşti (FOTO, VIDEO)

Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici, EROII muzicii patriotice româneşti (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 17:24
Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici, EROII muzicii patriotice româneşti (FOTO, VIDEO) Monden

S-au dus de mult şi prea devreme, dar muzica lor inegalabilă a rămas şi va rămâne în inima românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Pe 30 octombrie 1992, dispariția subită a soților Doina și Ion Aldea Teodorovici a îndoliat o țară întreagă. Moartea celor doi artiști basarabeni, într-un accident rutier foarte controversat, a lăsat multă durere în sufletele fanilor. Dar a mai lăsat în urma lor şi un copil orfan de numai 10 ani: Cristofor.

Despre Cristofor nu s-au știut niciodată prea multe. Copilul a rămas în grija bunicilor din partea mamei, şi a știut încă de la acea vreme că avea să urmeze aceeași carieră ca și părinții lui.

Şi visul său a devenit realitate peste ani. Ajuns la vârsta maturităţii, Cristofor duce mai departe moștenirea artistică a părinților săi.

Acum, la 35 de ani, Cristofor Aldea Teodorovici are propria orchestră, cântă atât în România, cât și în Moldova sau în străinătate, și seamănă perfect cu părinţii săi, scrie Unica.

Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici, EROII muzicii patriotice româneşti (FOTO, VIDEO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Doina și Ion Aldea Teodorovici