Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce se întâmplă astăzi cu băieţelul Ioanei Tufaru! Micuţul Luca arată aşa acum, după ce a fost născut PREMATUR (FOTO)

Ce se întâmplă astăzi cu băieţelul Ioanei Tufaru! Micuţul Luca arată aşa acum, după ce a fost născut PREMATUR (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 29 Mar 2018, 11:07
Ce se întâmplă astăzi cu băieţelul Ioanei Tufaru! Micuţul Luca arată aşa acum, după ce a fost născut PREMATUR (FOTO) Monden

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe, Anda Călugăreanu, a avut mari probleme cu sarcina. Ioana Tufaru a născut prematur un băieţel, în urmă cu mai bine de doi ani. 

După o sarcină cu probleme, de-a lungul căreia nu s-a lăsat de fumat, Ioana a născut prematur un băieţel căruia i-a pus numele Luca. Părinţii au fost foarte îngrijoraţi la naşterea lui pentru că a fost nevoie ca cel mic să stea zile întregi la incubator, dar iată că totul s-a sfârşit cu bine şi Luca a crescut, iar azi are 2 ani şi jumătate.

Deşi a fost născut prematur, băieţelul are o imunitate foarte bună, Ioana mărturisind că acesta a răcit doar de două ori până acum. În plus, Luca are poftă de mâncare şi pare să se dezvolte ca un copil perfect normal, spre uşurarea părinţilor care au avut mari emoţii cu el.

 

Ioana a mărturisit că îl duce des la teatru pe cel mic, mai ales în memoria mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu spune că şi ea a crescut printre actori şi că ar dori să îi insufle şi micuţului dragostea pentru teatru.

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Ioana Tufaru