Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată și cu ce se ocupă acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia… (FOTO)

Cum arată și cu ce se ocupă acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia… (FOTO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 19 Mai 2020, 15:39
Cum arată și cu ce se ocupă acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia… (FOTO) Foto: a1.ro Galerie foto (4) Monden

A fost una dintre cele mai sexy ispite masculine din Thailanda şi a avut relații cu două femei: Mirela Banias și Teodora Mocanu. Da, aşti ghicit este vorba chiar de Mircea!

Teleormăneanul Mircea Moldovan nu s-a schimbat prea mult. Doar că acum este model şi se află în Italia, acolo unde locuiește de câțiva ani. A prins din plin criza COVIID-19 din peninsulă şi a trebuit să stea în izolare, asemeni tuturor confraţilor săi din ţara adoptivă.  Deși şi-a schimbat locul, nu a reuşit să îşi schimbe şi norocul… în dragoste.  A încercat mai multe relații, dar a rămas tot singur. 

 

Visează să aibă o sală de sport a lui

A decis să plece din ţară la îndemnul unui prieten, scrie VIVA. Mircea a avut diverse joburi, până a devenit model. 

"Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez. Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România.", a mărturisit fosta ispită.

Norocul însă nu a fost chiar de partea lui. După un an şi jumătate de la sosirea în Italia, mama lui Mircea a avut un accident şi a trebuit să se întoarcă rapid în România. Tot ce strânsese pentru visul său a cheltuit pentru operaţii şi recuperarea mamei după accident. Mircea însă nu se plânge şi declamă din tot sufletul: Mama, cele două surori şi tata sunt cele mai importante persoane pentru mine.

 

"Sunt obişnuit să muncesc şi nu mă vait"

După acea perioadă de cumpănă Mircea s-a reîntors în Italia.

"Apoi m-am întors la Bari, dar munca a fost mai puţină. Din păcate iarna este mai puţin de treabă. Plătesc chiria, mâncarea, transportul şi încercările mele de a câştiga mai mult s-au lăsat aşteptate. Sunt obişnuit să muncesc şi nu mă vait. Priveam majoritatea colegilor mei italieni care înca locuiau cu părinţii, care nu erau obişnuiţi să aibă autonomia lor, care cereau încă bani părinţilor să meargă să mănânce o pizza sau să bea o bere în oraş şi mă îngrozeam. Eu de la 14 ani muncesc şi eventual îi dau bani mamei, nu-i iau!', a spus ispita într-un interviu. 

 

Insula iubirii a ajuns la al şaselea sezon

După cinci sezoane filmate în Thailanda, noua ediţie şi-a mutat tabăra în Republica Dominicană. 

Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an și-au testat relația în plină criză pandemică. 

Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții au fost nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate pe parcurs.

Citeşte mai multe despre:   Insula Iubirii