Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac

Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac

Un articol de: Roxana Mirea - 18 Mai 2020, 14:48
Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac sursa Foto: Instagram / Mihai Bendeac Monden

Mihai Bendeac este un actor foarte cunoscut și îndrăgit de multă lume. Însă, nu puțini sunt cei care știu că actorul nu este singur la părinți, ci are un frate cu aproximativ 18 ani mai mic. Andrei Bendeac s-a născut în anul 2000, a absolvit liceul anul trecut, iar acum este student la o facultate din Marea Britanie și nu îi place să fie vizibil nici pe rețelele sociale, nici la televizor, contrat așteptărilor având în vedere cât de cunoscut este fratele său mai mare.

 

Relația lui Mihai Bendeac cu fratele său, Andrei

 

Mihai Bendeac îl iubește foarte mult pe Andrei. Cei doi seamănă fizic foarte bine, chiar dacă Andrei este mai înalt decât fratele său faimos. Andrei era o vedetă în liceul în care învăța pentru că este înalt, frumos și sportiv.

Mihai Bendeac este foarte mândru de fratele său și nu ezită să publice fotografii cu el pe rețele de socializare. De exemplu, atunci când Andrei a împlinit 18 ani, Mihai a postat pe Instagram următorul mesaj: „Să fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am început să te iubesc încă de la testul de sarcină. La mulți ani!”.

Actorul a recunoscut de mai multe ori că nu își dorește să devină tată, dar recunoaște că a fost norocos atunci când Andrei Bendeac și-a făcut apariția în viața lui.

„Dintotdeauna am fost setat pe ideea de carieră și pe ideea de a nu avea copii. Am hotărât asta de la 18 ani. Toată lumea îmi zicea că o să treacă timpul și o să îmi schimb părerea, dar din contră, ideea asta s-a clădit tot mai bine. Am avut norocul să îl am pe frate-meu, care s-a născut când aveam 17 ani jumate. A fost ca și cum aș fi avut un copil. Mi-am dat seama că, dacă aș fi fost tată, aș fi fost unul destul de bun. Îmi aduc aminte că era el mic și eu nu îi spuneam pur și simplu „Capra cu trei iezi”, inventam ceva ieșit din comun pe lângă, făceam pe lupul. Frate-meu nu a dat în viața lui un share la o postare de-a mea. Nu a avut niciodată chestia asta cu „sunt fratele lui Bendeac”. E un tip mult mai inteligent decât mine. Are de pe acum un succes imens la puștoaice”, a declarat Migai Bendeac la un moment dat.

 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

Performanțele lui Andrei Bendeac

 

Andrei Bendeac este foarte inteligent, lucru pe care Mihai l-a admis de-a lungul timpului. La Bacalaureat, examen pe care la susținut în anul 2019, acesta a obținut media 9,85. Notele sale au fost 9,75 la Limba și literatură română, 10 la Istorie și 9,80 la Logică.

Andrei are o pasiune pentru baschet, sport pe care îl practică de câțiva ani buni. Modelul în carieră al fratelui lui Mihai este Michael Jordan, care îl inspiră să-și urmeze visul de a deveni un jucător de baschet profesionist.

Fratele lui Mihai Bendeac nu a dorit să își clădească o faimă pe statele actorului. Din acest motiv muncește să obțină totul pe cont propriu.

După absolvirea liceului, Mihai Bendeac s-a înscris la Lancaster University, instituţie de învăţământ din Marea Britanie care are Facultate de Arte şi Ştiinţe Sociale, Facultate de Medicină, Facultate de Ştiinţă şi Tehnologie, precum şi una de Management.

 

Andrei Bendeac, talent actoricesc

 

Andrei Bendeac a demonstrat că Mihai nu este singurul membru talentat al familiei. Tânărul a realizat un număr de roast de excepție la IUmor.

Acesta a venit la emisiune însoțit de câinele lui Mihai, Happy. Andrei și-a luat inima în dinți și a apărut la televizor chiar dacă a recunoscut că nu se pricepe la televiziune.

Andrei l-a ironizat grav pe fratele său mai mare.

„Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai”, a spus mezinul familiei Bendeac.

Numărul a fost unul impresionant și l-a emoționat tare pe Mihai Bendeac, care a urcat pe scenă și și-a îmbrățișat fratele, vizibil mândru de acesta.

Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac,   Andrei Bendeac