Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum arată și cu ce se ocupă Cristian și Bogdan Arșinel, fiii actorului Alexandru Arșinel

Cum arată și cu ce se ocupă Cristian și Bogdan Arșinel, fiii actorului Alexandru Arșinel

Un articol de: George Lupu - 24 Noi 2020, 13:01
Cum arată și cu ce se ocupă Cristian și Bogdan Arșinel, fiii actorului Alexandru Arșinel Monden

Pe Alexandru Arșinel (80 ani) îl cunoaște toată țara datorită talentului său actoricesc care a încântat mai multe generații. Cu toate acestea, nici Bogdan Traian (49 ani) şi nici Cristian Arşinel (46 ani) fii celebrului actor nu au moştenit talentul actoricesc al celebrului lor tată.

 

Cu ce se ocupă cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel

 

Ambii însă au reușit să se descurce în viață, devenind mici întreprinzători. Dacă primul s-a îmbogăţit din chirii, iată că mezinul s-a specializat în grădinărit, vinde roşii la caserolă.

Fiul cel mic, Cristian Arşinel, a absolvit ASE şi Drept, dar lucrează în cu totul alt domeniu. Şi-a încercat norocul în agricultură şi iată că deja se văd primele rezultate, scrie click.ro.

El a povestit pe contul său de Facebook despre această nouă pasiune, devenită o sursă de venit, produsele sale fiind comercializate în supermarketuri. A postat şi fotografii cu recolta de roşii şi de ardei, din acest an, şi deja a trecut la cea de-a doua rundă: ”Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele”. 

 ”Azi am reuşit împreună cu prietenii mei Nicu şi Verginia să  plantăm, în circa 5 ore,  2.800 de răsaduri de ardei capia”. Prietenii săi s-au arătat interesaţi de legume, aşa că mezinul familiei Arşinel a dezvăluit şi preţul: ”Roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, a scris  acesta pe Facebook.

 Alexandru Arșinel obișnuiește să a vină să îşi ajute fiul cel mic să vândă roșiile și ardeii.

Chiar dacă este operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Arşinel își duce viaţa într-un mod foarte dinamic.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Fotoreporterii l-au surprins cărând cu maşina de acasă spre piaţa volantă de la Cotroceni câteva lădiţe cu legume proaspete. Arșinel, ajutat de fiul său cel mic, Cristian, a descărcat marfa şi a mai stat circa o oră la vânzare.

Actorul -  îmbrăcat modest și cu masca de protecţie pe faţă, era aproape de nerecunoscut la o primă vedere. Și nu puțini au fost cei care nici n/au băgat de seamă că îi servește o glorie a scenei românești.

Bogdan Traian nu se lasă mai prejos. De meserie inginer, acesta a devenitun influent om de afaceri.

Obișnuiește să închiriee turiștilor o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania din insula grecească Halkidiki.

 

Veniturile și averea lui Alexandru Arșinel

 

Alexandru Arșinel primește o sumă de ordinul zecilor de mii de lei lunar. Fost manager al Teatrului de Revistă Tănase a ieșit la pensie cu o sumă generoasă, la care se mai adaugă o pensie de merit, o indemnizația de revoluționar și una de handicap de la soția bolnavă.

Potrivit ultimei declarații de avere, acesta a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii), dar și alți 10.800 de lei (o indemnizație handicap gr. 2 pentru că o îngrijește pe soția bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Arsinel,   Bogdan Traian,   Cristian Arsinel