Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum o umilea Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin. Prezentatoarea TV a trăit o adevărată teroare. „Toți prietenii știau. Era o victimă, plângea de față cu noi"

Cum o umilea Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin. Prezentatoarea TV a trăit o adevărată teroare. „Toți prietenii știau. Era o victimă, plângea de față cu noi"

Un articol de: Andrei Vlad - 29 Oct 2020, 15:44
Cum o umilea Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin. Prezentatoarea TV a trăit o adevărată teroare. „Toți prietenii știau. Era o victimă, plângea de față cu noi" FOTO: Facebook: Andreea Marin / Stefan Banica Jr. Monden

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România. Mariajul a durat doar câțiva ani, iar motivul despărțirii a fost dezvăluit de Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, potrivit Cancan.

Conflictele erau la ordinea zilei în familia Bănică. Cunoscutul cântăreț o umilea mereu pe prezentatoare, potrivit declarațiilor lui Ivanof, fost prieten cu artistul. Ștefan Bănică își înjura și-și bătea soția atunci când nu ajungeau la un consens.

„(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea", a declarat Ivanof.

 

Sabin Ivanof, despre Ștefan Bănică Jr. : „Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa"

 

Toți apropiații familiei Bănică știau de violențele cântărețului, a menționat Invanof, care a dezvăluit chiar un episod șocant petrecut în vancață. 

„Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund", a povestit Sabin Ivanof, fost apropiat al familiei Bănică. 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   Stefan Banica Jr.,   Sabin Ivanof