Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum se bronza cuplul regal pe un iaht în Ibiza. Uite ce bine arată surorile Middleton!

Cum se bronza cuplul regal pe un iaht în Ibiza. Uite ce bine arată surorile Middleton!

O serie de fotografii inedite surprinse în urmă cu cinci ani în care prinţul William şi actuala sa soţie, Kate Middleton, stau la soare pe un iaht in Ibiza, împreună cu alţi membri ai familiei celor doi, printre care şi superba Pippa, sora lui Kate, au fost publicate pe site-ul Daily Mail.

Imaginile le arată pe cele două surori distrându-se pe un iaht, împreună cu familia prinţului William.

Spre deliciul fotografilor care stau la pândă, frumoasa Pippa este surprinsă făcând un salt perfect pe spate şi aterizând în apă, în văzul surorii sale, care o priveşte de pe iaht.

La rândul lui, prinţul William este surpins stând tolănit sub soarele din Ibiza şi, la un moment dat, chiar încearcă să repete frumoasa săritură a Pippei, însă fără succes, acesta aterizând în apă cu capul înainte, spre amuzamentul celor din jur.

Tinerii par să se distreze de minune făcând salturi în apă și înotând, însă Kate pare ceva mai rezervată, ea stând deoparte și preferând să facă poze.

Fotografiile au fost făcute cu un an înainte de absolvirea Universităţii St. Andrews de către William și Kate, în perioada în care prințul își începuse stagiul militar la Sandhurst.

Citeşte mai multe despre:   Printul Wiliiam,   Kate Middleton,   nunta regala