Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum se prăjesc corect CARTOFII. Ai procedat GREȘIT până acum! Marele SECRET este...

Cum se prăjesc corect CARTOFII. Ai procedat GREȘIT până acum! Marele SECRET este...

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2019, 16:44
Foto: Pixabay Monden

Pentru o porție de cartofi prăjiți crocanți trebuie să știi câteva secrete. Iată ce ai de făcut!
ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

După ce ați curățat și tăiat cartofii, trebuie să-i puneți imediat în apă rece pentru a scoate amidonul din ei. Amidonul împiedică cartofii să se rumenească, de aceea este necesar ca să-i țineți în apă. Cu cât cartofii sunt mai tineri, cu atât trebuie să-i țineți mai mult timp în apă. Cel mai bine să-i țineți timp de 30 de minute sau o oră, scrie bucatarul.tv.
LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

După i-ați ținut în apă, trebuie să-i uscați bine deoarece excesul de umezeală va împiedica formarea unei cruste rumenite. Tigaiatrebuie să fie încălzită bine și uleiul încins, iar cartofii să fie scufundați bine. Sarea și condimentele se adaugă întotdeauna la sfârșit.
IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Nu acoperiți niciodată tigaia cu capac în timpul prăjirii cartofilor. Pentru a obține o crustă crocantă și rumenită frumos, trebuie să prăjiți cartofii cu tigaia neacoperită. Nu puneți mai mult de 2-3 straturi de cartofi în tigaie.


 

 
 
Loading...