Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum se prepară ceaiul verde în mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia

Cum se prepară ceaiul verde în mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia

Un articol de: B1.ro - 21 Iun 2018, 15:24
Cum se prepară ceaiul verde în mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia Monden

Ceaiul este considerat unul dintre cele mai bune băuturi, care con’ine cu o varietate de proprietăți benefice organismului nostru. Cu toate acestea, profesorul de știință și specialist industria alimentară, Murdijati Gardjito, este de părere că mulți oameni prepară la întâmplare ceai.

„Este nevoie de promovare tot timpul, astfel încât tinerii să înțeleagă beneficiile consumului de ceai, De asemenea, ei trebuie să învețe cum să facă un ceai bun”.

Potrivit lui Murdijati un ceai perfect se prepară astfel: 3,5 grame de ceai preparat cu 150 de mililitri de apă fiartă. După spusele specialistului, trebuie să fim răbdători, după ce ceaiul a fost făcut. Nu trebuie consumat imediat. El a explicat că extractul extras din ceai va ieși la maxim, iar organismul se va putea bucura de beneficiile lui.

Preparat astfel, ceaiul va avea are o calitate mai mare, pentru ca antioxidanți lui sunt la un nivel mai mare, mai ales în cazul ceaiului verde.

În plus, el recomandă ca ceaiul să fie băut fără zahăr. Consumul de zahăr în exces poate provoca diabetul, iar aroma lui va fi mai puternică.

Sursa, kompas