Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cuplul regal în studenţie: Kate, „sclava” lui William pentru 200 de lire! (FOTO)

Cuplul regal în studenţie: Kate, „sclava” lui William pentru 200 de lire! (FOTO)

O fostă colegă de cameră a lui Kate Middleton a făcut o serie de dezvăluiri inedite din timpul studenției cuplului regal. Se pare că Prințul William ar fi câștigat-o pe Kate la o licitație organizată în scopuri caritabile la o petrecere tematică „Harry Potter”, acesta plătind 200 de lire pentru a o avea pe tânăra care avea să-i devină soţie drept „sclavă” pentru o noapte.

Fosta colegă a celor doi, pe nume Laura Warshawer, povesteşte cum, în timpul studenţiei, cei doi participau la petreceri unde se băteau cu spumă, beau vin din de pahare de plastic şi mâncau lasagna din farfurii de carton, împreună cu ceilalți colegi.

Laura Warshawer spune că prinţul pusese ochii pe Kate cu câteva luni înainte de prezentarea de modă despre care se crede că a fost momentul în care William a fost fascinat de viitoarea sa soţie.

„Unul dintre momentele mele preferate a fost in luna noiembrie când am fost invitaţi la o petrecere Harry Potter la castel. Ne-am urcat toţi într-un autobuz mare şi îmi amintesc că Kate şi William au dansat toată noaptea. S-a organizat şi o licitaţie în scopuri caritabile unde puteai merge să licitezi pentru o persoană pentru o zi şi Will a plătit 200 de lire pentru Kate. Ea purta o uniformă de şcoală şi stătea pe nişte trepte din piatră, în faţa cărora ne aflam noi”, îşi aminteşte Laura Warshawer.

Toţi prietenii lor se aşteptau ca cei doi să rămână împreună, spune fosta colegă a lui Kate, pentru că între ei exista o atracţie extrem de naturală şi era clar că William pusese ochii pe Kate.

Laura Warshawer a compus până şi un cântec în amintirea vremurilor când petrecea alături de William şi Kate, mâncând din farfurii de carton cu furculiţe de plastic şi stând pe jos pe parchet, alături de ceilalţi colegi. Albumul său, intitulat The Pink Chariot Mixtape, va fi lansat pe data de 14 iunie.

Citeşte mai multe despre:   Kate Middleton,   nunta regala,   Printul Wiliiam