Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden CUTREMUR la PRO TV! CABRAL a pățit-o în trafic! Din asta nu se SCAPĂ! Șoc în România

CUTREMUR la PRO TV! CABRAL a pățit-o în trafic! Din asta nu se SCAPĂ! Șoc în România

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 15:05
CUTREMUR la PRO TV! CABRAL a pățit-o în trafic! Din asta nu se SCAPĂ! Șoc în România Monden

Cabral Ibacka a scris pe blogul său un text critic cu privire la atitudinea unor români, care ies în evidenţă, mai ales în trafic.

 „Mai scapă omul de dependenţa de alcool. Poate şi de cea de droguri. Dar de dependenţa de şmecherie nu se scapă, maică. E un fel de bucurie-blestem, aşa, de te ia pe sus şi nu te mai lasă. Vrei să fii tot timpul mai şmecher. Azi mai şmecher decât erai ieri şi tot timpul mai şmecher decât ceilalţi săraci care-ţi trec prin faţă. Şi nu contează unde eşti, nevoia de a fi şmecher dă în clocot“, a scris Cabral.

Prezentatorul a dat exemple de situaţii în care „şmecherii“ ies în evidenţă:   

 „În trafic? Tu eşti îmbâcsitul care se suie pe linia de tramvai, care schimbă şapte benzi de circulaţie în 12 metri, ăla care nu dă semnal când schimbă direcţia de mers, imbecilul care nu se dă la o parte din faţa ambulanţei, idiotul care nu opreşte la trecerile de pietoni. Şi asta doar pentru a te simţi important, pentru a te vedea tu deasupra celorlalţi (…) Tu eşti gângavul pe care-l uită Dumnezeu pe partea stângă a scării rulante, bivolul care se buluceşte să se suie în lift înainte ca cei care vor să coboare să o poată face.   Pe Facebook îţi biciui prostia infatuată prin nişte postări agramate, cu virgule aruncate ca dinţii unei furci ştirbe, postând de-a valma chestii care crezi tu că te arată puternic. Şi deştept. În comentarii eşti inevitabil dar indubitabil ăla care înjură, care scrie cu CAPS, care pune opt semne de exclamaţie la sfârşitul oricărei propoziţii, că asta ai tu impresia că-ţi dă greutate“, a scris Cabral.

Vedeta Pro TV a explicat că îl deranjează teribil bădărănia celor pe care i-a descris mai sus şi că el e „prostul“ care „îşi pierde timpul“ pentru a-i înfrunta pe aceşti „şmecheri“.    „Nu am nimic cu tine cu toate că mă deranjează bădărănia cu care îţi scuturi şmecheria ta penibilă. Eu sunt prostul ăla care-şi pierde momente, minute şi poate chiar ore scoţându-ţi pe nas bădărănia aia a ta. Băgându-ţi înapoi ambalajele pe care tocmai le-ai aruncat pe geam la stop. Nelăsându-te să te înfiletezi înapoi pe banda de circulaţie după ce te-ai băgat ca vita pe linia de tramvai.

Citeşte mai multe despre:   Cabral,   Pro Tv