Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden CUTREMURĂTOR: Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe

CUTREMURĂTOR: Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe

Un articol de: Ramona Zaharia - 07 Iul 2020, 11:33
CUTREMURĂTOR: Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe Monden

A fost şi încă este iubită de o întreagă ţară, dar propria familie pare că a uitat drumul spre locul de veci unde se odihneşte vedeta. La doi ani și opt luni de la moartea îndrăgitei Stela Popescu, mormântul actriței din cimitirul Cernica arată dezolant.

Oamenii care i-au fost apropiați Stelei susțin că fiica sa, căreia i-a lăsat toată averea, merge foarte rar la cimitir, scrie Click.

Marea actriţă a lăsat în urma sa valori imobiliare (un bloc şi trei vile) în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, Doina Maximilian (65 ani), care a intrat în posesia moştenirii, nu se simte obligată să îi aprindă o lumânare la mormânt.

 

Un cavou în uitare

Potrivit sursei citate, o bătrânică a povestit că fiica actriței este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

'Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic', a povestit aceasta.

 

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în centrul Bucureştiului, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina Maximilian.

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui atac cerebralCe tragedie! Nouă persoane AU MURIT după ce au MÂNCAT acest PREPARAT! NU există antidot pentru asta

 

I-a vândut lucrurile la licitaţie

Cu un an în urmă, pe 6 iunie 2019, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut loc o licitaţie cu obiectele de valoare ce au aparţinut Stelei Popescu, intitulată sugestiv „Ultimul spectacol'. Potrivit Agerpres, printre lucrurile vândute s-au aflat biroul de lucru al Stelei Popescu şi jilţul, ambele în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, au fost adjudecate cu 1.700 de euro, o haină din blană – 250 de euro, o haină din pene decorative – 150 de euro, un colier cu şase rânduri de perle – 150 de euro, două icoane de secol XX – fiecare cu 250 de euro şi câteva tablouri preţioase

Citeşte mai multe despre:   Stela Popescu