Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dan Bittman, DECLARAȚII INCENDIARE despre PRIMA IUBIRE: "A fost o DRAGOSTE NEBUNĂ şi a trebuit să plec…"

Dan Bittman, DECLARAȚII INCENDIARE despre PRIMA IUBIRE: "A fost o DRAGOSTE NEBUNĂ şi a trebuit să plec…"

Un articol de: - 04 Mar 2018, 14:12
Dan Bittman, DECLARAȚII INCENDIARE despre PRIMA IUBIRE: "A fost o DRAGOSTE NEBUNĂ şi a trebuit să plec…" Monden

Îndrăgitul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a vorbit în premieră despre prima lui dragoste, o colegă de clasă din timpul liceului.  

"Era prima mea iubire, aveam 18 ani, colegă de clasă. Era platonic. Plecase în Germania, Cristina o chema. A fost o dragoste nebună încât am zis că trebuie să mă duc după ea. M-au lăsat să plec, m-am întors aşa cum au gândit şi ei. Nu s-a întâmplat nimic până în clasa a XII-a. A fost plecată doi ani, am suferit ca un câine. Apropo de gagici, l-am auzit pe Cristian Tudor Popescu că lui i-au plăcut ciboargele, dar mi-au plăcut şi mie", a declarat Dan Bittman, potrivit spynews.ro.

Artistul a oferit detalii și despre momentele grele prin care a trecut în compilărie, când a fost dat afară din casă de două ori.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

"Îmi plăcea foarte mult parizerul cu pâine, furam de la muncitori. Era un cartier evreiesc, stăteam puţin mai jos de Teatrul de stat, ne-am trezit cu buldozerul în faţa porţii. Eram destul de mic, până în 10 -12 ani. Mama s-a dat peste cap să ajungem în Ferentari. A făcut rost de o casă care nu mai era o proprietate, e alee, unde a venit Ceauşescu şi ne-a demolat a doua oară. Da, pe mine m-au demolat de două ori, eram vecin cu unchiul lui Ştefan Bănica Jr. Îl vedeam de multe ori pe Ştefan Bănica când venea la unchiul său în cartier. Deci de două ori am fost dat afară şi de atunci nu a mai avut nimic valoare", a povestit Dan Bittman

Citeşte mai multe despre:   dragoste