Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dan Bittman, despre scenele fierbinți din filmul de Sergiu Nicolaescu: Mi-a plăcut să încerc și să iau totul de la viață

Dan Bittman, despre scenele fierbinți din filmul de Sergiu Nicolaescu: Mi-a plăcut să încerc și să iau totul de la viață

Cântărețul Dan Bittman a vorbit despre scenele fierbinți din filmul „Proprietarii de stele”, în care a jucat în tinerețe, mărturisind că nu se aștepta ca, după 12 ani, filmul în care a fost distribuit de Sergiu Nicolaescu să stârnească atât interes.

„Nu ştiu, a fost o încercare, ce să vă spun. Nu pot să cred că un film care a fost făcut acum 12 ani şi care a rulat pe micile şi marile ecrane a stârnit atâta interes. Un artist e liber şi eu am fost întotdeauna un artist liber, liber de prejudecăţi şi mi-a plăcut să încerc totul şi să iau totul de la viaţă", a spus Dan Bittman pentru Focus Monden.

Filmul intitulat ”Proprietarii de stele” (2001) a avut în distribuție nume precum Stefan Bănică Jr. sau  Monica Anghel. În pelicula respectivă, Bitmann a jucat rolul unui macho îndrăgostit de o blondă, ocazie cu care fanii artistului l-au putut vedea în ipostaze mai puțin obișnuite, și anume în două scene de sex sălbatic.

Dan Bittman, în rol de macho
Embed:

Citeşte mai multe despre:   sex,   filme porno,   Sergiu Nicolaescu