Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare" (VIDEO)

Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare" (VIDEO)

Un articol de: Andi Miron - 19 Mai 2020, 15:10
Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare"  (VIDEO) Monden

Dan Bittman și Bogdan Stanoevici se numără printre persoanele publice puternic afectate de măsurile restrictive impuse în timpul pandemiei de coronavirus. Cei doi artiști admit existența virusului, dar cred că guvernele exagerează cu măsurile de restricție. 

Toate concertele din agenda lui Dan Bittman au picat. În opinia renumitului artist, criza de COVID-19 nu se compară cu epidemia din anii '60.

„Aș putea să fabulez în neștiința mea și în prostia mea foarte mult de acum în colo. Nu știu dacă aș putea spune cine a pus în scenă acest virus. Eu cred că există. Dar nu vreau să se uite că în timpul virusului coreean, în anii 1968 - 1969 s-a ținut festivalul la Woodstock. În acel an au murit 200.000 de oameni doar în SUA și nu erau niciun fel de măsuri de protecție, nu s-a întâmplat nimic, nu s-a oprit arta, economia, teatrele șamd", a declarat Dan Bittman în exclusivitate pentru B1

„În acest moment, cu ajutorul anumitor factori, se face panică la nivel mondial despre un virus care există, dar care nu este atât de letal precum pare. În cazul unei pandemii, ar fi trebuit să existe morți pe stradă. Nu ar fi loc unde să-i bage în spitale. Toate știrile încep cu 'au murit doi-trei oameni", nu cu 's-au recuperat 10.000 de oameni'. Tot timpul se încearcă să se mențină această frică, nu știu de ce", a precizat membrul trupei Holograf în exclusivitate pentru B1 TV.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Dan Bittman: „Dacă mai durează, ne vom dispersa"

 

Totodată, Dan Bittman a subliniat situația tensionată la nivel global și atrage atenția asupra necesității unui nou tip de leadership politic. 

„Avem nevoie, omenirea are nevoie de un alt tip de lideri, alt gen de leadership, lideri mult mai iubitori de oameni, care să nu se dedice doar banului, pentru că a ajuns să ne distrugă moral pe toți (...) Tot ce se poate este să înceapă un nou război America contra Asia. Deja sunt prea multe amenințări.

Dacă lucrurile durează și vom fi scoși din acțiune mai bine de un an (n.r. - artiștii), ne vom dispersa, ne vom autodistruge. Nu avem ce să facem, avem familii, copii de întreținut. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să te reorienteze", a mai declarat cântărețul. 

 

Bogdan Stanoevici: „Lumea va fi cu totul alta"

 

În opinia actorului Bogdan Stanoevici, omenirea se află într-un moment de cumpănă. 

„Este evident că se întâmplă ceva la nivel mondial. Părerea mea este că noi suntem deja în al treilea razboi mondial, care nu este clasic. Economiile tuturor statelor au fost distruse. Ori liderii acestor state sunt inconștienți, ori depinde de cineva. Știm că băncile controlează economia. 

Este evident că lucrurile se vor schimba. Există două categorii de oameni. Globaliștii - Bill Gates, Soros și  familia suveraniștlor, unde Trump și Putin și-au dat mâna. Lumea va fi cu totul alta. Mondializarea COVID-19 și-a luat o mare palmă", a declarat Bogdan Stanoevici la B1 TV.

Citeşte mai multe despre:   Dan Bittman,   Bogdan Stanoevici,   COVID-19