Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dan Capatos și-a cerut scuze de la Denisa Manelista și de la familia acesteia pentru ceea ce a spus: "Îmi cer scuze dacă i-am afectat cu ceva" (FOTO)

Dan Capatos și-a cerut scuze de la Denisa Manelista și de la familia acesteia pentru ceea ce a spus: "Îmi cer scuze dacă i-am afectat cu ceva" (FOTO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 08:15
Dan Capatos și-a cerut scuze de la Denisa Manelista și de la familia acesteia pentru ceea ce a spus: "Îmi cer scuze dacă i-am afectat cu ceva" (FOTO) foto: adpm Monden

Dan Capatos și-a cerut scuze de la familia Denisei Manelista fiindcă, înainte să se știe prea multe informații despre starea ei de sănătate, prezentatorul a sugerat că aceasta ar trebui să iasă în public și să vorbească despre cum se simte. Acesta susține că totul a fost o neînțelegere și nu a vrut să o facă pe ea sau pe familia ei să se simtă prost. 

"Nu o cunosc, nu am cunoscut-o şi îmi pare rău că nu am apucat să o cunosc, deci nu aveam cum să mă erijez în cel care ştie adevărul despre ea. În momentul în care au aparut aceste zvonuri, era o mare incertitudine... Şi atunci, chiar la început, la debutul acestei avalaşe de ştiri, cineva apropiat familiei ne-a spus care e starea de sănătate a Denisei şi într-adevăr cu mici erori, cumva insignifiante pentru că într-adevăr o boală nu se afişează. Tocmai din cauza faptului că se referea la o boală pulmonară şi nu hepatică, tocmai din cauza faptului că nu existau informaţii oficiale şi se spunea că ar exista o stragtegie pe Facebook-ul ei, una greşită zic eu, se crease aşa o rumoare....am spus genul ăsta de informaţie pe care noi îl aflasem despre starea de sănătate... am înţeles că i-a deranjat si până la un punct pot să înţeleg treaba asta pentru că în astfel de cazuri discreţia este cea mai bună... însă cred că în momentul în care s-a creat această avalaţă de informaţii, să iasă cu un mesaj public pentru fanii ei şi să spună <>. Să zica ceva... Probabil de aici s-a creat o confuzie că mi-ai spus (Minodorei) că familia Denisei e foarte supărată. Mie îmi pare rău, îmi cer scuze dacă i-am afectat cu ceva", a explicat Dan Capatos, potrivit Clickţumesc,>

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista