Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dan Negru, despre coronavirus! „Anul trecut au murit 6000 de copii”

Dan Negru, despre coronavirus! „Anul trecut au murit 6000 de copii”

Un articol de: Ramona Zaharia - 25 Feb 2020, 14:37
Monden

Dan Negru a ținut să transmită un mesaj în legătură cu toată situația creată de coronavirus. Acesta este revoltat că sunt foarte multe „breaking news-uri” pe tema aceasta și că zilnic copiii mor de foame și nimănui nu-i pasă. În plus, există și alte boli contagioase care nu sunt băgate în seamă.

„Pănă și RTNC (Televiziunea Națională din Congo) e in breaking news de coronavirus. La ei,in Congo, anul trecut au murit 6000 de copii intr-o epidemie de pojar ! N-a vorbit nimeni despre asta. In Afganistan mor de foame 30 mii de copii anual. OMS zice că 300 de copii mor de foame in fiecare oră in toată lumea. Fără breaking -news ! Ați văzut la noi vreun breaking news despre "boala sărăciei" cu care au fost înregistrați 11 mii de romani anul trecut? România e campioana Europei la TBC. Tot contagioasă și tot potențial fatală. Știu, una vindecabilă și alta încă nu. Dar când coronavirusul va trece, România va rămâne campionă la tuberculoză. Și ăia 300 de copii vor continua să moară de foame in fiecare oră. Tot fără breaking news-uri...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

„La nivel mondial, la fiecare 20 min. mor peste 300 de oameni din cauza bolilor de inima si comotii. Pe locul 2 este diabetul si pe 3 cancerul ... In Romania mor mai mulți in accidente rutiere, decât de la virus ...”, „Cred ca exagereaza astia cu statisticele lor, daca ar muri 300 de copii pe ora, in 24 cati sant? o saptamina, o luna un an, hai sa fim seriosi, la natalitatea scazuta care este, in 10 ani ar ramime planeta pustie, atitea statistici pentru reting tv” sau „Foarte trist!!!! “Epidemia de foame “ nu-i afectează pe bogătași , așa ca nu -i interesează acest capitol !!!!”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor la mesajul cu pricina.

Dan Negru, despre coronavirus! „Anul trecut au murit 6000 de copii”

Citeşte mai multe despre:   Dan Negru