Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dana Budeanu: Copiii nu se fac că trebuie, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile nasc! / Să se dea lege - Cât ea e gravidă, fătălăul să fie luat în armată! (VIDEO)

Dana Budeanu: Copiii nu se fac că trebuie, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile nasc! / Să se dea lege - Cât ea e gravidă, fătălăul să fie luat în armată! (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Ian 2020, 16:51
Monden

Dana Budeanu susține că forumurile cu mămici, în care acestea fac schimb de păreri despre cum se cresc copiii, sunt un fel de secte în care se strâng toate „imbecilele”. Ea a mai afirmat că femeile ar trebui să aducă pe lume copii doar dacă efectiv vor asta, și nu la presiunea celor din jurul lor, și că în cele nouă luni în care femeia este însărcinată, bărbatul ar trebui să fie trimis în armată, ca să scape de „teroare”.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice... De ce faceți?”, a susținut Dana Budeanu.

Declarațiile, de la minutul 38:

Dana Budeanu: Copiii nu se fac că trebuie, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile nasc! / Să se dea lege - Cât ea e gravidă, fătălăul să fie luat în armată!

BOMBĂ! IATĂ CUM "ÎȘI FACE DE CAP" OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Ea a mai spus apoi că nu orice femeie este făcută să fie mamă, iar femeile nu ar trebui să rămână însărcinate doar pentru că există o presiune din partea familiei sau a societății în acest sens: „Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto femei sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el. Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demențe”.

În opinia Danei Budeanu, ar trebui să se dea o lege ca în cele nouă luni în care femeia este însărcinată, bărbatul să fie trimis în armată.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ...

„Amețita rămâne însărcinată, s-a terminat cu toată viața. Nu se mai epilează, nu mai fac sex, ăla e gravid și el! Lăsați bărbații în pace, ei nu sunt însărcinați, ei nu trebuie să știe nimic. Când astea nu se mai epilează din noiembrie, plecați și veniți în iulie!

M-am gândit la o soluție pentru ăștia care rămân ele gravide și începe jihadul: când rămân astea gravide, e momentul ca să scăpați de toți mafioții. Să se dea lege: fătălăul să fie luat în armată nouă luni! Las-o pe ea să stea cu mami, cu imbecilele celelalte, cu alea de pe forumuri, că ea oricum nu mai e cu tine, boule, e cu alea de pe forumuri! Viața în cuplu s-a terminat când ea rămâne însărcinată. Ea trăiește cu alea e în sectă. Să se dea lege: băi, fătălăilor, a rămas aia gravidă, pe tine să te ia în armată, bă, băiatule! Ai scăpat nouă luni de teroare”, a mai afirmat Dana Budeanu.

SCANDAL MONSTRU ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY BAGĂ DIVORȚ! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI

Citeşte mai multe despre:   Dana Budeanu
 
Loading...