Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a aflat ADEVĂRATA cauză a despărțirii Danei Nălbaru de Călin Goia. Cum a motivat artista această decizie…

S-a aflat ADEVĂRATA cauză a despărțirii Danei Nălbaru de Călin Goia. Cum a motivat artista această decizie…

Un articol de: - 08 Mai 2018, 16:51
S-a aflat ADEVĂRATA cauză a despărțirii Danei Nălbaru de Călin Goia. Cum a motivat artista această decizie… Monden

Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur, însă, în trecut, a avut o relație de lungă durată cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Artista a ales să se despartă de Goia din cauza lipsei de comunicare, potrivit unei declarații făcută de ea.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie”, a afirmat Dana Nălbaru.

Totodată, aceasta a afirmat că sunt multe motive pentru care o persoană rămâne cu cineva şi o viaţă și sunt multe motive pentru care a continuat relaţia cu liderul trupei Voltaj timp de aproape şase ani.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacă acel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi… Sunt multe motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şase ani”, a precizat artista, scrie Libertatea.

Citeşte mai multe despre:   Dana Nalbaru,   Calin Goia,   Dragos Bucur