Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dana Rogoz, bătută și scuipată în public: ”Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația”

Dana Rogoz, bătută și scuipată în public: ”Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația”

Un articol de: Catinca Giosanu - 11 Aug 2020, 18:07
Dana Rogoz, bătută și scuipată în public: ”Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația” Monden

Dana Rogoz este o personalitate publică din România, actriță de film și TV, obișnuită cu scena încă de la vârsta de 3 ani. Aceasta s-a născut în București, pe data de 26 septembrie 1985. 

 

 

Dana Rogoz a avut parte de o ”surpriză neașteptată” din partea unei femei care a hărțuit-o pe stradă

 

 

De-a lungul timpului, Dana Rogoz a avut parte de numeroase surprinze din partea fanilor ei, însă la un moment dat, o femeie a agresat-o în public, luând-o prin surprindere pe cea care a devenit cunoscută, sub numele de ”Abramburica”, pe vremea când era doar un copil.

Mai precis, artista româncă a avut parte de o ”surpriză neașteptată” din partea unei femei care a agresat-o și bătut-o în trecut. Vedeta, care era cunoscută de mică drept ”Abramburică”, a fost bătută și scuipată în public de o femeie, transmite Impact.ro.

Persoana respectivă a simțit nevoia să se laude pe rețelele de socializare cu ce i-a făcut Danei Rogoz, semn că era tare ”mândră” de atitudinea pe care a avut-o în trecut față de Dana, care era strigată pe stradă ”Abramburica”.

„A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”, a scris femeia care a agresat-o pe Dana, pe contul ei de Instagram.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

 

 

Dana Rogoz:  Nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului

 

 

Ambițioasă din fire, frumoasa artistă, Dana Rogoz, a simțit nevoia să răspundă la mesajul femeii frustrate de atitudinea cunoscutei actrițe.

„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. (…) Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe stradă. Dar le treceam pe toate la „riscurile meseriei” și mergeam mai departe. (…)

Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați ramas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reactiona când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, ca încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.

Sunteți mândră de ce mi-ați facut împreună cu prietena dvs. încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați inteles nimic din viața asta”, a scris Dana Rogoz, pe blogul personal, conform sursei anterior citate.

 

Citeşte mai multe despre:   Dana Rogoz