Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dani Oțil, despre noua relație a Mihaelei Rădulescu: Nu avea cum să-mi dea papucii pentru că nu mai formăm un cuplu de multă vreme (FOTO)

Dani Oțil, despre noua relație a Mihaelei Rădulescu: Nu avea cum să-mi dea papucii pentru că nu mai formăm un cuplu de multă vreme (FOTO)

Un articol de: - 27 Noi 2014, 14:26
Dani Oțil, despre noua relație a Mihaelei Rădulescu: Nu avea cum să-mi dea papucii pentru că nu mai formăm un cuplu de multă vreme (FOTO) Foto: evzmonden.ro Monden

Dani Oțil a scris pe pagina sa de Facebook, după ce Mihaela Rădulescu și-a afișat noua relație cu parașutistul Felix Baumgartner, că aceasta nu avea cum să îl părăsească sau să îl înșele deoarace nu mai formau un cuplu de multă vreme.

Prezentantorul TV a afirmat că deși nu datorează explicații nimănui, va face totuși câteva precizări.

„Părerologii, Rădulescologii şi Oţilologii mai trebuie traşi de nas din când în când, mai ales când o iau pe arătură. Fac mai jos câteva precizări care (sper) mai domolesc specula şi mai reduc cantitatea de venin aruncată pe la tv şi pe internet”, a spus Oțil pe rețeaua de socializare.

În același timp, prezentatorul a afirmat că atât el cât și Mihael Radulescu sunt bine.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci... nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor pretendente imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite şi farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, a mai scris vedeta.

Oțil a precizat că, deși a suferit din cauza despărțirii de Mihaela Rădulescu, clipele frumoase petrecute împreună îl ajută să meargă mai departe.

”Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, către ea. Merita din plin”, a spus el. „Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă doamna mea arăt altfel... vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel... m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat”, a povestit Dani Oțil.

Acesta a afirmat că atunci când se va căsători, prima invitație îi va fi expediată fostei sale iubite.

„Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament.... când mi-a spus Mihaela primul Te iubesc”, a recunoscut Oțil.


Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu,   cuplu