Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De ce a fost ELIMINATĂ Diana Bulimar ?! S-a aflat, în sfârșit, ADEVĂRUL despre ce s-a întâmplat la Exatlon

De ce a fost ELIMINATĂ Diana Bulimar ?! S-a aflat, în sfârșit, ADEVĂRUL despre ce s-a întâmplat la Exatlon

Un articol de: B1.ro - 30 Mar 2018, 12:16
De ce a fost ELIMINATĂ Diana Bulimar ?! S-a aflat, în sfârșit, ADEVĂRUL despre ce s-a întâmplat la Exatlon Monden

Concurenta Diana Bulimar a fost eliminată la ediția din 28 martie de la Exatlon. Eliminarea ei a fost surprinzătoare în condițiile în care Oltin era considerat favorit la plecarea acasă.

Toți concurenții au rămas mască atunci când au auzit anunțul lui Cosmin Cernat, și anume că Diana este cea care va pleca acasă. . Chiar și Oltin a fost foarte surprins de decizie.

Imediat după emisiune, fanii au început să facă supoziții pe tema acestei eliminări. Unii au acuzat că ar fi vorba despre o „manevră” a producătorilor emisiunii, dar adevărul este altul.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Fanii Războinicilor s-au mobilizat pentru a-l susține pe Oltin. Ei au făcut acest gest după scandalul din weekend, provocat după introducerea acelei reguli care le permitea Războinicilor să își aleagă adversarul.

Practic, fanii celor în albastru au vrut să le dea o lecție Faimoșilor, în special lui Giani Kiriță, acesta fiind cel care a adus cele mai multe jigniri preferaților lor.

Mai mult decât atât, au fost fani și din rândul Faimoșilor care s-au arătat nemulțumiți de cum s-au făcut nominalizările.

Unii au acuzat faptul că Faimoșii nu și-au apărat corect șansele la Arenă, tocmai pentru a scăpa de Oltin. De asemenea, s-au arătat indignați de modul în care concurentul era tratat de colegii săi.
Diana Bulimar a fost o victimă colaterală. Ea a fost nominalizată de Cătălin Cazacu, concurent care și-a atras și el antipatia fanilor Războinicilor după scandalul din weekend, iar eliminarea ei a lovit indirect și în acesta, el nedorind, de fapt, ca Diana să plece, ci Oltin.

Totodată, nominalizarea Larisei a fost văzută de mulți ca un act de lașitate din partea lui Valentin, care ar fi putut să nominalizeze pe unul dintre băieți.O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Citeşte mai multe despre:   Exatlon ,   Diana Bulimar,   Cosmin Cernat