Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DE CE a plecat, de fapt, Răzvan Ciobanu de la „Bravo, ai stil”?! Designerul a DEZVĂLUIT adevăratul motiv despre care nimeni nu știa până acum!

DE CE a plecat, de fapt, Răzvan Ciobanu de la „Bravo, ai stil”?! Designerul a DEZVĂLUIT adevăratul motiv despre care nimeni nu știa până acum!

Un articol de: - 14 Feb 2018, 10:48
Monden

Designerul Răzvan Ciobanu îşi anunţase plecarea din emisiunea „Bravo, ai stil” la începutul acestui an, precizând că părăseşte platourile de filmare pentru că nu mai are timp pentru meseria lui.

„Pentru că nu aveam timp de atelier. N-aveam timp de afacere, nu le puteam face pe amândouă la fel de bine. Şi atunci, decât să le duc şontâc… Filmam trei zile pe săptămână din cinci lucrătoare”, a menţionat designerul când s-a adus în discuţie plecarea sa din emisiune.

Răzvan Ciobanu a specificat că acum „are destul timp liber”,  pe care îl petrece „mergând în vacanţe, călătorind, (...) mergând la film, (...), văzându-se cu clienţii”.

De asemenea, la întrebarea despre acuzaţiile la adresa sa din partea unor concurente, acesta a răspuns: „Alea au fost nişte prostii, nişte răutăţi, spuse de cei de acolo, de cei din echipă”, adăugând şi că „nu şi-a dorit niciodată să facă televiziune”.

Totuşi. acesta susţine că a rămas prieten cu colegii de la „Bravo, ai stil”: „Vorbesc cu Raluca Bădulescu, cu Iulia Albu, cu toată lumea".
 

 
 
 
Loading...