Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De ce Familia Regală Britanică i-a tăiat sursele de finanțare lui Harry și motivul pentru care Prințul Charles nu a mai vrut să-i răspundă la telefon

De ce Familia Regală Britanică i-a tăiat sursele de finanțare lui Harry și motivul pentru care Prințul Charles nu a mai vrut să-i răspundă la telefon

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 08 Mar 2021, 12:46
De ce Familia Regală Britanică i-a tăiat sursele de finanțare lui Harry și motivul pentru care Prințul Charles nu a mai vrut să-i răspundă la telefon foto: hepta.ro / Zuma Press / Keith Mayhew Monden

Prințul Harry a făcut și el câteva dezvăluiri în cadrul interviului acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey.

Acesta a spus că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, iar tatăl său prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit, informează Reuters.

„M-am simţit cu adevărat dezamăgit. (...) Familia mea literalmente mi-a tăiat sursele de finanţare”, a  spus el.

Harry a negat informaţiile potrivit cărora i-ar fi ascuns reginei Elisabeta a II-a, intenţiile sale de a se îndepărta de monarhia britanică, dar a dezvăluit că, la un moment dat, tatăl lui a încetat să îi mai răspundă la telefon.

"Am avut trei conversaţii cu bunica mea şi două conversaţii cu tatăl meu, înainte ca el să nu-mi mai răspundă la telefon. Apoi, el m-a întrebat: 'Poţi să relatezi toate lucrurile acestea în scris?'", a declarat prinţul Harry.

 

De ce nu i-a mai răspuns Prințul Charles la telefon

 

Întrebat de ce prințul Charles nu i-a mai răspuns la telefon, Harry a spus:

„În acel moment am luat lucrurile în propriile mâini, era ca și cum, trebuia să fac ceva pentru familia mea. Aceasta nu este o surpriză pentru nimeni. Este într-adevăr trist că s-a ajuns până în acest punct, dar trebuie să fac ceva pentru propria mea sănătate mintală, a soției mele și a lui Archie. ”, a spus Harry.Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Între timp, cei doi au reluat legăturile.

Pe de altă parte, cei doi au vorbit frumos despre Elisabeta a II-a. „Regina s-a purtat minunat cu mine”, a punctat Harry.

 

Ce spune despre decizia de a părăsi Casa Regală Britanică

 

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia de e părăsi Casa Regală a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei.

Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, Harry a spus că și ea ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles, respectiv William, sunt prizonieri ai sistemului.

Palatul Buckingham nu a făcut deocamdată niciun comentariu public legat de acest interviu.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit definitiv casa regală britanică şi nu mai primesc fonduri publice. Totuși, averea lor e estimată la zeci de milioane de dolari.


 

Citeşte mai multe despre:   Printul Harry,   Familia Regala Britanica,   Printul Charles